Astrološka dešavanja 3 – 9. juli

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Jarca koji donosi važne teme u vezi karijere i segmenta posla kojim se bavite. Ambicija i upornost mogu biti naglašenije ovog dana pa iskoristite dan za dovršavanje važnih projekata i zadataka. Više ste usmereni na uspeh i rad nego na opuštanje i zabavu. Ovog dana možete biti povučeniji i osećati hladnoću i distancu u odnosima. Sada vam je važnije praktična strana života i odnosa, nego emocionalni deo. Ukoliko očekujete osećajnost ovog dana se možete osećati usamljeno. Ovo je dan i kada se događa pun Mesec koji je sam po sebi izazovan jer donosi na površinu sve potisnute emocije i eskalaciju kroz odnose. Polje karijere i porodične stvari dolaze do kulminacije. Sve što ste započeli prethodne dve nedelje u tim oblastima sada ima tendenciju da se ili ostvari ili ugasi. Osećate unutrašnji konflikt i rastrzanost na dve različite strane. Ono gde osećate odgovornost za nekoga ili nešto i sa druge strane srce gde vas vuče. Imate doživljaj da morate da odaberete stranu. Puno misli koje se ponavljaju u glavi, dosta reči i razgovora.

Utorak je dan značajnih promena na kolektivnom nivou ali svakako donosi i prekretnice na ličnom planu. Najbolje ćete iskoristiti ovaj dan ako se oslonite na sopstvene snage i veštine. Pustite intuiciju da vas vodi. Iako ste svesni promena koje se dešavaju u vama i oko vas, od esencijalne važnosti je da dozvolite stvarima da se događaju bez otpora, ali i da svesno i odgovorno kreirate svoju budućnost. Ukoliko uspete da prevaziđete strahove i kočnice koje se veoma lako pojavljuju ovog dana, bićete izuzetno uspešni iako će vam se to tek kroz vreme pokazati. Gledajte u budućnost a ne u trenutnu blokadu. Uspeh je uvek izvan zone komfora.

Sreda je dan u kojem je Mesec već uveliko u znaku Vodolije. Idealno je za druženje i udruživanja. Organizujte sastanak sa prijateljima ili susret sa istomišljenicima koji imaju isti ili sličan cilj, gde možete razmenjivati informacije i ideje. Poznanici i prijatelji mogu vam biti od velike pomoći ovog dana. Dobar je dan za unapređivanje posla kao i digitalizaciju. Pokušajte da ne budete autoritativni prema nekome ko je mlađi od vas ili sa manje iskustva. Ukoliko morate nekome nešto da objašnjavate učinite to tako da ne uplašiti osobu dominatnim stavovima. Mnogo je bolje upustiti se u opuštenu konverzaciju. Prisutna je tvrdoglavost i držanje za svoje stavove.

U četvrtak možete očekivati dosta izazova, posebno u odnosima. Mesec u Vodoliji i dalje pojačava potrebu za slobodom i ravnopravnosti, kao i promenom. Što će se ovog dana posebno videti kroz emotivne odnose. U ljudima je prisutna jedna fiksna energija koja teško popušta, i videćete da svako vuče na svoju stranu. Lako dolazi do svađe i konflikata usled nezadovoljstva koje je ovog dana pojačano. Ukoliko uspete da prevaziđete ove izazove možete napraviti kompromis. Želje i potrebe pojedinca sada su konfliktu sa željama i potrebama jedne zajednice ili odnosa. Ovo se može ticati i društva koje pokazuje bunt ka vladajućim strukturama.

Petak je idealan dan za aktivaciju inspiracije a pre svega istine i lepote, kao i umeće življenja i uživanja. Kako je Mesec u znaku Ribe, samo jutro vam može biti pospano, i doneti vam teže razbuđivanje. Ovog dana možete osećati unutrašnji sklad sa događajima i odnosima oko vas, iako vas može navesti na povlačenje. Idealno je petak provesti sa voljenom osobom, negde pored vode, ili čak u osami. Posvetite se svojim rutinama a pre svega lepoti. Možete dobiti sjajne ideje ali i informacije u vezi nekih vaših planova. Merkur u dobrom aspektu sa Uranom donosi neocekivane vesti i susrete, kao i nove ideje i ponude. Zahtevan umni rad i zadatke odložite za sledeću nedelju. Ovo je dan u kojem trebate inspirisati sve oko sebe umećem življenja.

Tokom subote imaćemo dva pravca događaja. Sa jedne strane bićete pasivni, uspavani i bez jasnog fokusa sa većom potrebom za snom i odmorom. Sa druge strane energija dana je veoma izaozvna i zahteva od vas da spojite velike suprotnosti i preuzmete odgovornost i preciznost u vremenu. Ovog dana možete biti veoma uspešni, posebno u oblasti pomaganja, zdravlja, duhovnosti, kreativnosti i umetnosti. Povoljno je i za planiranje putovanja na daleke destinacije kao i povezivanje sa strancima i inostranstvom.

Nedelju završavamo Mesecom u znaku Ovna koji donosi snažniju energiju i potrebu za takmičenjem i borbom. Iako nećemo imati ni jedan aspekt Meseca imaćete veći osećaj ubrzavanja događaja ali i impulsivnijih reakcija i nestrpljivosti. Ukoliko budete kontrolisali svoju ishitrenost bolje ćete proći. Ipak, ako želite nekome nešto da kažete imaćete više hrabrosti i inicijative. Bolje je ovog dana pokloniti nekome svoj osmeh, pomoć ili uslugu nego izazivati konflikte. Merkur u lepom aspektu sa Neptunom donosi razvoj kreativnosti i umetničkih potencijala. Muzika ima blagotvoran uticaj. Posetite neki koncert. Snovi mogu biti izraženiji, kao i intuicija i senzitivnost čula.

 

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.