Ovo je jedna od ključnih nedelja u ovoj godini, kako na ličnom tako i na kolektivnom planu.

U ponedeljak nas dočekuje mlad Mesec u znaku Škorpije, koji je veoma intenzivan. Kako je on u opoziciji sa Uranom mogu se očekivati različite turbulencije, izazovi i potpuno nepredviđene okolnosti. Na globalnom nivou donosi dosta zakulisnih radnji, eksplozija, sukoba, probleme sa mašinama, strujom, ekonomske situacije i u vezi zajedničkih projekata i investicija. Ovaj mlad Mesec treba iskoristiti za ojačavanje novčane situacije, kredita, zajedničke imovine, nasledstva, vraćanje dugova, velike transformacije i prekretnice. I preporuka je da napravite odlučne promene u narednih mesec dana. Biće vam možda teže da se pokrenete jer su u pitanju neke duboko ukorenjene navike i odnosi na koje ste se navikli bez obzira što vam nisu donosili prosperitet. Važno je odvezati se od loših navika i toksičnih odnosa. Neke tajne informacije mogu izaći na videlo u narednom periodu a ovog dana posebno se čuvajte  ishitrenih poteza i reakcija. Sve što se bude dešavalo oko vas i u vama neće vas ostaviti ravnodušnim. Imate potrebu da definišete neke situacije i odnose i ko je kriv za nešto. Koliko god je moguće prebacite energiju u harmoniju i ljubaznost.

Utorak možete dočekati u nekoj teškoj energiji i brigama u vezi nečega, posebno može biti povezano sa aspektom posla ili zdravlja. Vaš optimizam i velike planove može poremetiti neki kolektivni događaj ili zastoji koji se budu pojavili ovog jutra. Kako dan bude odmicao sve će vam biti lepše i lakše. Dobijate ponude i pozive, a vodićete prijatne razgovore sa nekom važnom osobom. Dan je idealan za pomirenje, ljubaznost, planiranje sastanaka i odlazak na kraći put, kao i za poslovne saradnje posebno one koje su povezane sa inostranstvom ili usavršavanjem. Imate mogućnost da napravite ekspanziju u emotivnim i poslovnim odnosima. Ljubaznost i lepa reč otvara sva vrata, posebno ovog dana.

Tokom srede se nastavlja veoma slična energija kao i prethodnog dana, pa rezervišite utorak i sredu za sve saradnje, razgovore, motivaciju i ekspanziju, kao i za pomirenje sa nekom osobom ili ljubavni sastanak. Ovog dana nije povoljno forsirati komunikaciju i obaveze. Sve treba biti u skladu sa inspiracijom i kreativnosti. Čak i ako imate neke neprijatne konverzacije tokom dana bilo bi dobro da na njih reagujete šalom i osmehom. Moguć je pad koncentracije i nedostatak fokusa. Idealno je za traženje podrške, rešavanje nekih zvanične dokumentacije i planiranje putovanja, samo budite na oprezu da ne ispuatite iz vida neke važne činjenice, i napraviti greške, što se lako može dogoditi.

Četvrtak i petak su odlični dani za fokus i disciplinu. Od četvrtka Mesec ulazi u znak Jarca što će doneti ozbiljnost i posvećenost zadacima i polju karijere. Iskoristite ga da se pozabavite zahtevnim dužnostima i projektima i poslovima koji zahtevaju vreme i istrajnost. U emotivnom smislu možete osećati potrebu da se povučete i osamite. Ukoliko trebati nešto rešavati sa zakonske strane onda je ovo super dan za to. Imate podršku zvaničnih institucija i zakona. Ovog dana je idealno praviti dugoročne ciljeve i planove. Veoma je važno raditi na samopouzdanju i biti hrabar upustiti se u velike vizije i ideje. Ovog dana radite za svoju budućnost.

U petak je slična energija kao i prethodnog dana, s tim da će i Sunce i Mars napraviti trigon ka Neptunu, što potvrđuje sve već prethodnog dana opisano. Ukoliko imate velike ciljeve i projekte i započinjete ih ovog dana, veća je mogućnost ostvarenja i ekspanzije. Čak i da ne uspete konkretno ovog dana da postignete neki konkretan dogovor, događaji ovog dana vode vas ka vašoj budućnosti. Izuzetno je naglašena muška energija ovog dana, pa se ne treba oslanjati na emocije ili sažaljivanje, već delovati iz potpuno praktičnih ideja i činjenica. Ovaj i sledeći dan nose i izazove, posebno kroz verske ratove, situacije i projekte utemeljene na nekoj religiji ili duboko verskim ubeđenjima. Snaga K moć vere ovog dana daje najviše uspeha. Dobro je posetiti neko sveto mesto.

Subotu iskoristite za povlačenje i odmor, ali i da u miru isplanirate svoje ciljeve. Posebno do podneva, kada Mesec prelazi u znak Vodolije. Imaćete potrebnu jasnoću, fokus i šta i stabilnost da sprovedete svoje planove u delo. Međutim, realizacija uopšte ne može da bude velo brzo ili odmah, već je potrebno vreme da se neke stvari ostvare. Ostanite tokom dana mirni i fokusirani, da bi odreagovali samo u najpovoljnijem trenutku. Nije vreme za impulsivne i nagle reakcije. Uzdržite se os mnogo priče. Idealno je za odlazak u prirodu i planinarenje. Sunce u konjukciji sa Marsom naglašava snažnu borbenu energiju pa su izvesni sukobi i borbe i na ličnom ali i na globalnom nivou. Strateška planiranja i raspodela snaga i moći je naglašena.

Nedelju završavamo Mesecom u znaku Vodolije što je idealno za druženje i okupljanje prijatelja. Organizujte neki događaj koji uključuje vaše kontakte, poznanike i prijatelje. Istomišljenici se prepoznaju ali i udružuju u borbi za neka veća prava ili protiv ograničenja slobode. Upravo potreba za slobodom može dovesti do sukoba sa izvesnim autoritetom. Lako se možete naći u sukobu sa nekom osobom koja vam je veoma važna figura u život, to može biti direktor, šef, otac ili muž. Držite se činjenica u razgovoru kao i slobode i prava glasa, da bi potencijalno izazovni odnos doveli u balans. U večernjim časovima dolazi do promene plana i neočekivanih situacija, koje vas izvlače iz zone komfora.

 

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.