Astrološka dešavanja 1 – 7. Januar

Novu godinu započinjemo Mesecom u znaku Device što će generalno doneti dan, odnosno godinu koja traži neku vratu popravke i isceljenja, bilo da ćete imati neke zdravstvene tegobe, ili ćete morati da se poboljšate kroz svoje radno mesto i posao koji obavljate. Takođe, neke situacije će vas spustiti na zemlju i uvesti u analizu, procenu ali i strategiju kako da nastavite dalje. Možete ovog dana osećati stabilnost i mir unutar sebe i da se posvetite nekim važnim projektima. Sa druge strane Venera u kvadratu sa Saturnom donosi izaozvne situacije na emotivnom i finansijskom planu. Ovo su situacije kada želite da se zabavite i uživate ali morate da radite, ili vas briga o nekoj osobi sputava da to činite. Ovo su i situacije kada niste sa voljenom osobom već postoje neke prepreke između vas. Ukoliko neko započinje vezu ovog dana to su svakako odnosi koji imaju jednu ili više prepreka za nesmetani razvoj, može biti razlika u godinama, neki trouglovi i nerazrešeni bivši odnosi, veze na daljinu i slično. Što se finansijske situacije tiče želje su jedno a mogućnosti drugo. Saznajete da niste baš u najsrećnijoj situaciji. Prepreke u komunikaciji su izvesne.

U utorak rano ujutro Merkur konačno kreće direktno što će polako doneti razrešenje svih zastoja ss administracijom, ugovorima i realizacijom ideja i projekata. Ovog dana lako dolazite do prevelikog kritikovanja, osećaja manje vrednosti, nepotpunosti i zbunjenosti. Konflikti su više nego izvesni, i bez obzira što je planeta Merkur krenula napred ona još uvek donosi nepotpune informacije i iluzije, kao i čudne okolnosti pa budite oprezni. Neko može biti zabrinut zbog nećijeg zdravlja a svakako lako dolazi i do pada imuniteta i osetljivosti stomaka i creva. Izađite iz obrazaca žrtve. Pazite na ishranu.

Sreda je dan u kojem će biti naglašeni emotivni i partnerski odnosi. Mesec ulazi u znak Vage što će doneti više želje i pokušaja da se uspostavi harmonija unutar jednog odnosa. Ukoliko želite sa nekom osobom da se zbližite ili pomirite ovaj dan je moguće to i učiniti. Ovo je lep dan za ljubavni sastanak ali i sva okupljanja sa osobama koje su vam drage. Imate želju da se sredite i izađete negde. Iskoristite poziv ukoliko ga dobijete za ovaj dan ili baš danas. Pokušajte da ne filozofirate mnogo i ne namećete svoje stavove i mišljenja. Umesto toga oslonite se na diplomatiju i lični šarm. Danas lepa reč i gvozdena vrata otvara. Ipak, sa Marsom na poslednjem stepenu Strelca pripazite sa naglim potezima i reakcijama.

Četvrtak je dan u sličnoj energiji što se tiče potreba i želja da se ima ona druga polovina pa svi oni koji su usamljeni i žele partnera mogu se više potruditi da to i ostvare. Kako će planeta Mars promeniti znak to će doneti jednu ozbiljniju energiju i fokus, posebno kod muške populacije. Više neće biti tako vatreni i nestalni, već će se više fokusirati na prioritete i dugoročne aspekte odnosa i svojih ličnih ambicija. Lako se može dogoditi ovog dana da imate konflikt između onoga što osećate i onoga što mislite. U večernjim časovima očekujte dosta komunikacije i informacija koje će stizati do vas.

Tokom petka bićete vodeni jakim strastima i snažnim impulsima. Neki odnosi mogu doživeti prekretnicu, ili kraj ili procvat. Mesec ulazi u znak Škorpije i pojačava intenzitet svim emocijama ali posebno strahovi jačaju kao i posesivnost i ljubomora. Čuvajte se osvetoljubivih osoba i manipulatora. Ukoliko nešto snažno želite ovog dana je moguće da se nećete moći odupreti snažnim porivima. Razmisljate o budućnosti i jasno ste determinisani da se posvetite svojim ciljevima. Razmišljate o projektima koji uključuju investicije i zajednička ulaganja u ideje. Neka vaše reči danas budu što laganije jer u suprotnom lako se može dogoditi da nekoga sasečete svojim izjavama.

Subotu ostavite za regeneraciju i detoks. Napravite plan svojih finansija i strategiju za vracanje dugova i kredita, ali i za puteve kojim ćete se odvezati od svega onoga što vas trenutno sputava. Jedan stari odnos danas će vas staviti u razmišljanje i analizu. Pokušajte da sagledate tu osobu novim očima. Ukoliko uspete da prevaziđete nalet prenaglašenih reakcija i sačuvate stabilnost koju ćete postići time što ćete sagledati dve strane iste situacije, onda ovo može biti veoma plodonosan dan koji će doneti krupne korake i prekretnice u vašem životu.

Nedelju završavamo u sličnoj energiji ali koja će imati više uticaj spoljašnjih faktora nego ličnih upliva. Mnoge stvari neće biti pod vašom kontrolom bez obzira koliko vi to žarko želeli da uspostavite. Ovo je dan za transformaciju i otpuštanje svega onoga što vam više ne služi. Imaćete veću potrebu za akcijom i delovanjem međutim mnogo bi bolje bilo da upravite svoju energiju u zalaganje nekih projekata koji uključuju zajednicu i kolektiv a ne samo lični interes.

 

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.