Astrološka dešavanja 10 – 16. april 2023.

Ponedeljak započinje veoma zanimljivo jer neće inati ni jedan aspekt između planeta. Mesec će i dalje traznitirati znakom Strelca što donosi aktivaciju tema putovanja, obrazovanja, inostranstva, stranaca i zakona. Potrebno je biti opušten ovog dana, ne nametati nikome svoje vrednosti niti inati prevelika očekivanja i apetite. Upravo s to može dogoditi, da preterate u nečemu. Oprez u ljubavnim odnosima! Venera je ovog dana na poslednjem stepenu znaka Bik, pa može dovesti do završetka veze. Poslednji stepen znaka Bik se vezuje za fiksnu zvezdu Plejade što donosi probleme i poteškoće sa novcem, obmanama, prevarama i spletkama. Može doneti neočekivani pad sa položaja ali i otkrivanje prevare.

U utorak rano ujutro, Venera menja znak, i ulazi u Blizance. To će doneti promene u emotivnim odnosima i sa finansijama. Počinjete da komunicirate sa voljenom osobom, ljubav se nalazi na kraćem putu, u komšiluku, ili putem poruka. Istog dana Venera pravi lep aspekt prema Plutonu što donosi sjajne prilike da imate novi početak u ljubavi. Veza koja započne ovog dana zasnivaće se na strasti i uzajamnoj mentalnoj stimulaciji i komunikaciji koja menja obe osobe. Izbegavajte manipulativne osobe, koje upravljaju vama izazivajući vam osecaj krivice. Ponekad je volje okončati neke odnose nego ostajati u toksičnih vezi zarad navike. Učvrstite svoje finansije. Pokrenite svoje ideje i plasirajte ih preko medija. Lansiranje svoj proizvod ili uslugu.

U sredu, malo posle ponoći, imaćemo sjajan aspekt konjukcije Sunca i Jupitera, koji donosi aktivaciju dobijanja diploma, počasti, pozicija, uspeh i napredak. Sve što je povezano sa inostranstvom, strancima, zakonom, obrazovanjem, zvaničnim institucijama je podržano ovog dana. Možete dobiti neko priznanje ili sertifikat, ali i aktivirati dobijanje istih. Mesec u znaku Jarca donosi ozbiljnost, disciplinu i posvećenost. Sa druge strane donosi atmosferu hlađenja i distance u emotivnim odnosima. Posvetite ovaj dan poslu, završavanju obaveza, budite disciplinovani i fokusirani. Izaozvan aspekt između Meseca i Marsa može doneti sukobe i svađe, kao i povrede, posebno unutar porodice. Ukoliko ostanete pribrani, hladne glave ovog dana možete imati značajne razgovore i pregovore, i dobiti korisne informacije.

Tokom četvrtka imamo više aspekata, povoljnih i nepovoljnih. Budite precizni i tačni sa vremenom, ali ipak očekujte promene svog rasporeda i trudite se da budete fleksibilni. Nesklad između uma i tela može se pojaviti upravo ovog dana, i to ćete doživeti kroz neku situaciju ili odnos gde nećete imati potpuno zadovoljstvo. Dobar je dan za velike promene i iskorak u nepoznato. Više se distancirajte, osamite i provedite neko vreme u tihovanju, bez mnogo nepotrebnih reči. Idealan je dan za duhovna putovanja i učenja, molitvu i zahvalnost.

U petak imamo izazovan aspekt između Venere i Saturna što donosi poteškoće sa novcem i emotivnim odnosima. Shvatate da nemate dovoljno novca za sve što vam je potrebno. Reorganizujte svoje prioritete. Lako dolazi do zahlađenja u vezi, kao i prekida kontakta sa voljenom osobom. Ukoliko ovog dana ulazite u vezu, imaćete prepreke prilikom ostvarivanja zadovoljstva u odnosu. Postoji fizička udaljenost, razlika u godinama, ili status zauzete osobe. Odnosi koji već duže vreme traju sada su na ispitu i mogu opstati zbog odgovornosti i obaveza, a ne zbog iskrenih emocija. Vesti koje budete čuli mogu vas uznemiriti. Vodićete razgovor koji vam se neće dopasti i može doći do nesporazuma.

Subota je dan idealan za druženja, projekte i udruživanje. Možete imati sjajne uvide, posebno ako dozvolite fleksibilnost i prihvatanje promena i izazova koji su mogući ovog dana. Biće potrebno da spojite velike suprotnosti i krajnosti koje će se događati kroz izvesnu situaciju ili odnos. Da biste to ostvarili potrebno je imati svest o nečemu što se događa van vaše kontrole. Možete stvoritu sjajne kontakte i prijatelje za ceo život. Postižete unutrašnji sklad i mir.

Nedelju završavamo tranzitom Meseca kroz znak Ribe koji donosi uspavanost, ali i kreativnost i inspiraciju. Budite što više u miru i odmoru. Posevetite se sebi, bez puno pričanja. Neke brige vas mogu opterećivati, a prisutan je osećaj tuge i nostalgije. Nemojte insistirati na važnim razgovorima ili donošenju odluka. Ljudi oko vas su vam nejasni, a možda i sami sebi delujete dezorjentisano i bez fokusa.

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.