Astrološka dešavanja 10 – 16. juli

Ponedeljak započinjemo jednom veoma izazovnom energijom. Mesec iz znaka Ovna donosi impulsivnost, brzopletost i reaktivnost. Lakše ulazite u sukobe i konflikte. Mars i Merkur na poslednjem stepenu samo intenziviraju već prethodno prisutnu energiju. Izazovi dolaze naizgled niotkuda a lako dolazi do problema u saobraćaju, komunikaciji i prekida odnosa. Imate unutrašnji nesklad između dve suprotstavljene strane. Sa jedne strane vas vuče poznato i sigurno, a sa druge strane imate potrebu da nešto radikalno presečete i promenite u svom životu. Posebno će ovu energiju osetiti osobe koje su znak ili podznak Ovan, Blizanci, Devica i Škorpija. Emotivni odnosi biće aktuelni ovog dana te se možete videti ili čuti sa osobom koja vam je veoma draga. Najbolje bi bilo ovog dana kada biste uspeli da prevaziđete svoje nagone i impulse i ne budete reaktivni, već da aktivirate bliskost unutar sebe i prihvatanje nekih izaozvnih okolnosti, koliko god vam to teško pada. Merkur u opoziciji sa Plutonom donosi neke nagle prekide, nepovoljne vesti, kvarove aparata, automobila, komunikacije i odnosa. Budite oprezni u saobraćaju.

Ovo se prenosi i na utorak, kada će takođe vladati ista energija. Atmosfera je ovog dana veoma eksplozivna i energična, posebno tokom noći i u prvom delu dana. Ovog jutra Merkur ulazi u znak Lava pa će promeniti fokus i teme o kojima će se razmišljati i pričati. Kao da ćete odjednom poželeti da se otisnete u svet i postanete vidljiviji. Želećete više zabave i avantura, kao i svega onog što vam greje srce. Idite na ples, muziku, zabavu i družite se više. Mesec tokom noći ulazi u znak Bika pa će vam ovog dana finansije biti posebno važne i aktuelne. Razmišljajte o tome gde i kako da ulažete novac, kao i kako da aktivirate polje zarade. Možete imati veoma korisne ideje i susrete povodom toga. Planirajte dugoročne ciljeve ovog dana. Ostanite mirni i disciplinovani.

U sredu je veoma važno uspostaviti dobru i stabilnu komunikaciju jer se pojavljuju nepredvidive situacije i obrti koji donose nemir. Imaćete osećaj da su vam ruke vezane i da mnoge stvari ne zavise od vas. Ipak, imaćete unutrašnji sklad i podršku samo je važno da ne ostanete pasivni, već da se pokrenete u cilju promena. Očekujte iznenadne vesti, susret, novčani dobitak ili poklon.

U četvrtak nas očekuje mnoštvo aspekata. Već samo jutro možete dočekati sa značajnim uvidima i naglašenim osećajem šta treba da uradite pa pratite intuiciju. Osećate polet i volju da pokrenete neke važne stvari u svom životu. Imate potrebu da steknete sigurnost i stabilnost, posebno u polju odnosa i novca, pa ste spremniji da preduzmete nešto po tom pitanju. Mesec ulazi u znak Blizanaca i počinje aktivaciju više komunikacije i kretanja. Već oko podneva glava vam može biti puna informacija pa lako možete eksplodirati i ući u svađu. Pripazite u polju komunikacije, saobraćaja i u vezi papirologije. Nešto ili neko vas baš može izbaciti iz takta, posebno oni koji pametuju i zvocaju. U toku dana može se pojaviti dobra vest za vas ali i možete imati kvalitetan razgovor. Nakon toga opet dolazi do izazova kroz pojavu tuge, loših vesti i zahlađenja u nekom odnosu.

Petak je jedan veoma izuzetan dan ove nedelje, retka prilika kada nećemo imati ni jedan planetarni uticaj. To nam donosi priliku da mi sami kreiramo dan kakav želimo. Odvojte ovaj dan za uživanje, odlazak na kraći put, ili bilo šta što će uneti radost u vaš život. Mesec iz znaka Blizanci traži od vas dosta kretanja i mentalnu stimulaciju kao i zabavu, pa se okružite ljudima sa kojima se možete dobro zabaviti i radovati. Mladji ljudi kao i deca mogu vam biti najbolje društvo. Sve bacite na šalu i smeh, igrajte se i veselite. Ovog dana imate veću potrebu da razmenjujete svoje ideje i razmišljanja sa drugima.

U subotu se više odmarajte i posvetite porodici i porodičnim obavezama. Tokom dana i dalje je aktuelna razigrana energija Blizanaca pa je naglašena komunikativnost i kretanje a kad Mesec uđe u znak Rak on vas poziva da se više povučete u svoj unutrašnji svet. Više će vam prijati osama ili druženje u sopstvenom domu. Ukoliko ste otvoreni ovog dana možete ostvariti veću bliskost sa voljenom osobom ili izgladiti odnos koji je bio zategnut. Intuicija je izražena ali i senzitivnost i emotivnost pa se lako možete rasplakati čak i za sitnice. Sunce u lepom aspektu sa Uranom donosi iznenadne i neočekivane situacije. Imate izraženiju potrebu za slobodom i promenama pa ste voljni da napravite promene posebno unutar porodičnog okruženja u vidu selidbe, promene rasporeda nameštaja ili čak renoviranja.

Nedelja se završava u sličnoj atmosferi. Idealno je za porodična okupljanja, radne akcije i aktivnosti unutar porodice ili porodičnog biznisa. Možete pokrenuti neke ozbiljnije teme koje se tiču vaše budućnosti ali i najbližih članova porodice. Idealno je posvetiti se strategiji i planiranju porodičnog biznisa, kupovini nekretnine ili selidbi. Osetljivi ste i lako vas mogu povrediti sitnice, pa se povlačite u svoj svet. Lako vas savladava tuga, melanholija, seta i vracanje u prošlost. Uspomene naviru pa se lako možete rasplakati. Neka situacija tokom dana vas može izazvati da ste ranjiviji nego što bi hteli.

 

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.