Astrološka dešavanja 11 – 17. Septembar

Ponedeljak započinjemo energijom Meseca iz Lava što će doneti dosta topline, zabave, druženja, izlazaka ali i kontakata sa ljudima na položaju, poznatim ličnostima i plasiranjem brenda, proizvoda ili ideje u polje javnosti. Mesec gradi povoljan aspekt ka Marsu i Veneri, pa je ovo dan u kojem će se pokretati ljubavne teme i pitanje emotivnih odnosa. Planirajte sastanak ili susret, bilo u emotivnom ili poslovnom smislu. Ako treba da zasijate, ostavite dobar utisak ili se ulepšate ovo je idealan dan. Dobar je dan za promocije, organizaciju zabavnih aktivnosti i okupljanja, hrabre poteze i preuzimanje inicijative. Preporuka je da ovog dana budete što iskreniji prema sebi i drugima i da se hrabro suočavate sa životom bez potrebe za bežanjem.

Utorak nam je izazovan dan jer nosi snažnu potrebu za pokazivanjem, razmetanjem i nametanjem svojih stavova i potreba, ali i situacije u kojima nailazimo na otpor prema onome što želimo da ostvarimo. To će dovesti do različitih vrsta nesporazuma i razmirica. Energija dana je uzavrela i lako možete osećati stres, uznemirenost a samim tim i tendenciju preterivanja u sopstvenim reakcijama i željama. Potreban vam je aplauz, divljenje i odobravanje, te ukoliko ih ne dobijate bivate ozlojeđeni i eksplozivno ispoljavate nezadovoljstvo. Izvesne su promene planova, incidenti i neprijatnosti.

Od srede Mesec ulazi u znak Device, što će doneti aktivaciju teme posla i zdravlja. Više ćete biti fokusirani na jednu ili obe oblasti. Imamo ovog dana nepovoljan odnos između Meseca i Saturna, što lako dovodi do uznemiravajućih vesti, informacija, razgovora i misli. Lako se upada u stanje tuge, apatije i depresije. Ova energija čini ljude veoma senzitivnim na atmosferu i izazove. Kako je ovaj dan koji se približava tačnom mladom Mesecu dobijamo osetljivost i labilnost psihe, pa je potrebno biti veoma pažljiv u komunikaciji i ne podlegati osećaju nezadovoljstva. Brinite više o svom zdravlju. Idite na redovne kontrole i promenite način ishrane. Pazite šta jedete jer su creva veoma osetljiva.

U četvrtak nas očekuje dosta povoljan dan, iako je to dan pred mlad Mesec. Idealan je za širenje i uspeh u poslovnom segmentu, razmišljanje o promeni radnog mesta, kao i o načinima unapređenja poslovnih poduhvata. Možete ostvariti veoma produktivne kontakte, poslovne saradnje posebno ako su povezani sa poljem inostranstva i obrazovanja, kao i zdravlja. Idealno je za usavršavanja, pokretanje administracije i potrebnih dokumenata koji su vam potrebni za poslovne ideje i ciljeve. Moguće su prilike za odlazak na kraći put.

Petak je najznačajniji dan ove nedelje. Tokom noći dogodiće se mlad Mesec u znaku Device, koji je najbolje iskoristiti za unapređenje poslovnog dela, radnog mesta i zdravlja. Ukoliko želite da unesete promene u ove oblasti onda će to najbolje biti od ovog dana. Isplanirajte i zapišite šta je najvažnije što želite da poboljšate i krenite u realizaciju. Planeta Uran podržava ovaj mlad Mesec što daje snažan podstrek za aktivaciju promena i unapređenja. Devica je znak služenja, radnog mesta i zdravlja, pa se u ovim oblastima najbolje mogu iskoristiti povoljni uticaji. Možete očekivati napredak u poslu, ali je dobro i za početak nekog projekta ili pokretanje privatnog biznisa. Ove promene koje napravite doneće vam dugoročne povoljne efekte. Opozicija sa Neptunom može doneti izazove u polju zdravlja, pa je važno da povedete računa i obavite rutinske kontrole. Pripazite i na dogovore i informacije koje razmenjujete sa drugima jer može doći do nesporazuma ili nejasnoća. Pokušajte da ne zvocate i ne kritikujete previše ljude oko sebe. Ovog dana Merkur konačno kreće direktno što će doprineti razrešenju nekih nejasnoća, administrativnih pitanja i pregovora u narednom periodu.

Od subote Mesec ulazi u znak Vage što će doneti aktivaciju polja odnosa i braka. Kako je jedini Mesečev aspekt konjukcija sa Marsom, možete očekivati velike izazove, konflikte i svađe u polju emotivnih odnosa. S obzirom da imamo i planetarni uticaj povoljnog aspekta između Sunca i Urana, ovo će doneti oslobađanje energije u odnosima kroz potrebu za slobodom i promenama. Nećete imati takta ni strpljenja a ni razumevanja za pritisak i ograničavajuće okolnosti. Smetaju vam svi oni, posebno lažni autoriteti, koji vam nameću svoju volju. Najviše će pucati oni odnosi koji dugo traju pod nezadovoljavajućim okolnostima.

Nedelja će biti jedan od najlepših dana za aktivaciju odnosa. Mesec će napraviti lep aspekt sa Venerom što donosi idealnu atmosferu za zaljubljivanje, planiranje ljubavnog sastanka, ulepšavanje, promociju lepih događaja, proizvoda, harmoniju i balans u odnosima. Tome doprinosi i aspekt kvadrata između Venere i Jupitera koji donosi emotivne odnose  koji mogu biti skriveni, prolazne afere, obećanja i prevelika očekivanja, ali može doneti i poklone, trošenje novca i veća ulaganja. Moguća su ponavljanja nekih situacija koje ste imali oko 11. juna i 22. avgusta ove godine.

 

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.