Astrološka dešavanja 15 – 21. April

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Rak što će doneti aktivaciju tema porodice, privatnog biznisa, nekretnine, zajedničkog života i ulaganja u iste. Najviše ćete biti motivisani za rad ukoliko radite za sebe, imate mogućnost da proširite privatni posao, pokrećete selidbu ili početak zajedničkog života. Najbolje je raditi u kući ili baviti se poslovima i radovima oko kuće. Dobro je za rad sa zemljom, saditi cveće i biljke, investirati energiju u plodnost i ekspanziju. Ipak, ovog dana izazov predstavlja puno komunikacije i informacija koje stižu do vas te nemogućnost da sprovedete u delo sve što ste zamislili. Dobro je za rešavanje obaveza koje su povezane sa zvaničnom institucijom, kao i za ekspanziju znanja i edukacije. Na fizičkom planu moguće su crevne tegobe, naduvenost stomaka i veća osetljivost. Na emotivnom polju ste osetljiviji i ranjiviji. Lakše vas pogađaju nečije reči ili postupci. Budite što više u miru jer se može pojaviti unutrašnji konflikt i rastrzanost na dve strane.

Od utorka Mesec ulazi u znak Lav što donosi potrebu da se iskažete i pokažete. Želite da budete vidljiviji i da se vaši stavovi čuju i budu prihvaćeni. Ukoliko do toga ne dođe probudiće se ego i reagovaćete naglo i nametljivo. Ne želite da vam nameću stavove, ograničavaju slobodu niti da radite ono što vam govore. Mogući su sukobi i neslaganja sa drugim ljudima, posebno sa osobama na položaju, koje imaju izvestan autoritet. Stvari se danas izmiču kontroli pa je najvažnije sačuvati svoj mir. Da bi izbegli veće turbulencije, ovog dana je najbolje napraviti veće promene.

U sredu nas u prvom delu dana očekuju povoljni aspektu koji će vas podrzati u polju komunikacije. Ukoliko treba da obavite važan razgovor ili donesete odluku imaćete jasnoću da to uradite sa više samopouzdanja. Takođe, ukoliko žalite da ostavite dobar utisak na nekoga onda je ovo dobar period. Obavite administraciju i većinu obaveza u pre podnevnim časovima, jer nas popodne očekuju izazovi i neočekivane promene u planovima. Imate potrebu za pažnjom pa se neke emocije mogu pojačati i dovesti do preteranih reakcija. Okolnosti vam nameću promene a vi možete pružati otpor i držati se za staro, umesto da napredujete.

Četvrtak je dan kada imate unutrašnji mir i stabilnost da je sve na svom mestu. Iz takvog osećaja biće veoma važno da pokrenete izvesne promene u svom životu. Sunce je na poslednjem stepenu znaka Ovan pa može doći do kulminacije jednog odnosa u vašem životu, posebno sa onim osobama koje uživaju neku vrstu autoriteta. Neko može dobiti novu poziciju ali i biti skinut sa položaja. Za nekoga će ovaj dan biti prekretnica. Aktivirajte osećaj lakoće i postignuća kod sebe ali i jasnu viziju za budućnost.

Od petka Sunce ulazi u znak Bika, pa se i svest usmerava ka poljima novca i investicija. Želećete da popravite svoje finansije, dok ćete imati i prilike da pokrenete novi izvor prihoda. Svest je upravljena na sticanje i materijalni deo stvarnosti, u vidu pokretne i nepokretne imovine. Možete primetiti da vam se energija smiruje i da ne žurite toliko. Ovog dana se spajaju retrogradni Merkur i Venera u Ovnu, pa lako može doći do neočekivanih ljubavnih susreta, ali i susreta da osobama koje volite poput prijatelja.  Takođe, možete imati više kontakata, poruka i poziva za druženje, vraćanje nekih bivših partnera ili osoba koje dugo niste videli ni čuli. Ukoliko želite sa nekim da se pomirite to možete učiniti ovog dana. Imamo i dobar aspekt između Marsa i Jupitera pa vam ovaj planetarni uticaj može pomoći za velike planove i vizije, kao i za rešavanje zakonskih stvari i poslove i projekte povezane sa inostranstvom. Najvažnije ovog dana jeste da ne kritikujete i ne budete sitničavi. Ovaj dan možete puno toga postići.

Slična energija se očekuje i tokom subote. Treba da budete vredni, precizni i konkretni. Imate mogućnost da radite i obavite puno toga, čak i više nego radnim danima. Naglašen je perfekcionizam, analiziranje i potreba za radom. Pričate o temi posla i zdravlja. Okupirani ste zdravim načinom života. Imaćete priliku da unapredite svoj život. Ipak, zbog izazovnog aspekta između Meseca i Marsa može doći do pojačane kritike koja vodi u povredu. Pripazite na svoje reči da ne uvredite nekoga. Mars u dobrom aspektu sa Uranom donosi veoma iznenadne događaje, reakcije ali i veliku potrebu zs slobodom i promenom. Na objektivnom planu moguće su situacije sa strujom, internetom, mašinama, novi izumi i projekti, i pojava neobičnih osoba i situacija. Ovaj uticaj najviše mogu osetiti Ovnovi i Škorpije u znaku i podznaku.

Nedelju završavamo spektakularnim aspektom koji se pojavljuje samo jednom u životu, a to je konjukcija Jupitera i Urana u znaku Bika, koji će doneti veoma velike i značajne, ali moguće i potpuno neočekivane promene i prekretnice, kako na kolektivnom, tako i na individualnom planu. Ukoliko niste i sami u procesu tranzicije i promena, ovaj uticaj vas može zateći potpuno nespremne. Očekuju se novine u polju novca, ekonomije, valute, vrednosti, posedovanja, ali i emotivnim odnosima. Najviše će ovaj uticaj osetiti Bikovi, Vodolije, Strelčevi, ali i Ribe u znaku i podznaku. Od ovog perioda puno toga više neće biti isto. Međutim, ovog dana imamo i jedan veoma izazovan aspekt između Sunca i Plutona koji donosi prekretnice kojima se niste nadali, borbe moći, preokrete u pozicijama i ljudi od autoriteta. Ovog dana se aktivira jedan ili više emotivnih odnosa.

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.