Astrološka dešavanja 17 – 23. april 2023.

Ponedeljak započinjemo Mesecom kroz znak Riba što će nam otežati buđenje. Ako imate priliku, spavajte duže ovog dana i ne opterećujte sebe sa previše obaveza ili zahtwvnih zadataka. Mesec u Ribama je idealno iskoristiti za odmor, san, wellness, Spa dan, uživanje i kreativnost. Tokom noći Mesec će imati povoljan aspekt prema Merkuru i Uranu, pa se potrudite da zabeležite san ili ideju koja vas bude probudila ovog jutra. Živopisni snovi mogu vam doći u san. Provedite dan pored vode ukoliko imate mogućnost. Idealno je za egzotična putovanja ili planiranje istih. Mesec u konjukciji sa Neptunom donosi izraženu intuiciju i povezanost sa ljudima iz dalekog inostranstva. Posetite hram ili crkvu. Moć molitve i zahvalnosti danas ima najviše uticaja pa ukoliko brinete o nekoj osobi sada tu molitvu namenite njoj. Ne insistirajte na ozbiljnim razgovorima i logičkim odgovorima na neke situacije.

U utorak Mesec prelazi u znak Ovna što će ubrzati vreme i dinamiku događaja. Za ovaj dan isplanirajte aktivnosti koje od vas traže brzinu, hrabrost i inicijativu. Energija dana donosi nestrpljenje, ljutnju i bes pa se lako možete naći u izazovnim situacijama. Mesec ima lep aspekt prema Plutonu i Veneri pa je ovaj dan idealan za rešavanje finansijske situacije i prilazak nekoj osobi koja vam se dopada. Preuzmite inicijativu kada su u pitanju emotivni odnosi. Pokažite svoja osećanja voljenoj osobi. Svakako nemojte sedeti skrštenih ruku i pasivno čekati da vam se stvari počnu događati. Takođe, nemojte ulaziti u ulogu žrtve jer tako propuštate da vam se dogode lepe situacije.

U sredu vas očekuju sukobi i neprijatne situacije ukoliko niste svesni šta se zaista oko vas dešava. Možete pokušati da nekome kažete nešto ili prenesete važnu informaciju a osoba vas neće razumeti na pravi način. Takođe i ako vama bude neko prenosio nešto može doći do nesporazuma. Iz tog razloga dolazi do konflikta, svađe ili tenzije u vazduhu. U večernjim časovima imaćemo lep aspekt između Meseca i Jupitera što donosi povoljne vesti u vezi inostranstva, zakona ili putovanja. Aplicirajte za sertifikat ili neki drugi važan dokument. Ili vam stiže isti. Ponuda za putovanje. Uspeh vam dolazi od svih novih projekata, patenata i izuma. Budite prvi u nečemu i imaćete puno uspeha.

U četvrtak rano ujutro imaćemo mlad Mesec ali i solarnu eklipsu na poslednjem stepenu znaka Ovan. Malo pre nego što Sunce pređe u znak Bika, dešava se ovaj specijalni nebeski događaj, koji će imati uticaj i efekat na nas u narednih šest meseci. Kako će oba svetla, Sunce i Mesec, imati aspekt kvadrata prema Plutonu, ovo označava da nas očekuju promene kojima ćemo se malo teže prilagoditi. Promene su neizbežne jer Pluton uvek donosi prekretnice i transformacije. Kako je Pluton na nultom stepenu a solarna eklipsa na poslednjem stepenu, ovo bukvalno označava da se nešto mora okončati da bi se nešto novo započelo. Ne možete i dalje raditi stari posao, a graditi novi biznis, ili biti u staroj vezi a počinjati novu paralelno. Ne treba se ovoga plašiti, samo je važno prilagoditi se i postaviti nameru i svoje prioritete. Mesec ima lep aspekt prema Saturnu, što znači da će vreme pokazati da je ovo bila dobra odluka koju ste pokrenuli. Budite što više u miru ovog dana jer dan ima tendenciju da izazove na površinu mnogo jake emocije i strast, kao i bes i agresiju.

U petak pre podne Merkur kreće retrogradno što donosi vraćanje starih nerešenih pitanja i situacija. Sve ono i one što ste zaboravili, mislili ste da ste rešili može se vratiti ponovo u vaš život. Dolazi do važnih susreta, informacija, poruka i ponuda. Očekujte neočekivano. Budite veoma oprezni u komunikaciji i saobraćaju. Mesec ima aspekt sa Uranom pa donosi niz nepredvidivih situacija. Ako možete da uživate i priuštite sebi zadovoljstvo i lepe stvari. Više se šalite i zabavljajte. Međutim, ukoliko imate neki fiksni raspored kojeg se držite a nemate volje i elan za rad možete biti frustrirani. Takođe, neočekivani događaji mogu vas izbaciti iz koloseka. Budite spremni na promene jer ćete na taj način lakše podneti izazove.

U subotu jutro bićete usporeni i pospani pa ne planirajte da žurite nigde. Usporite tempo i prilagodite vreme sebi svojim obavezama. Imaćete manje potrebe za komunikacijom i razmenom sa drugima. Već od podneva postajete pričljiviji i dinamičniji. Radoznali ste i spremni za avanture i usvajanje znanja i informacija. Možete imati više komunikacije nego obično. Važno je jedan stari emotivni odnos sagledati na nov način, iz drugog ugla. Neke vesti vas mogu rastužiti ili zabrinuti. Sa druge strane možete postati opsednuti nekom informacijom ili potrebom da saznate istinu. Skrivene stvari dolaze do vas.

Nedelju završavamo aspektom konjukcije Meseca i Venere što donosi aktivaciju emotivnih odnosa i razgovora o ljubavnim dešavanjima. Ovog dana isplanirajte veoma zanimljive i zabavne događaje, druženja, igru sa decom ili prijateljima. Idealno je privesti vreme sa mladima ili decom, kroz šalu i smeh. Do vas dolaze prijatne vesti i informacije, dobijate lepe ponude od strane voljene osobe te prihvatite poziv za druženje.

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.