Astrološka dešavanja 18 – 24.Septembar

Ponedeljak započinjemo napetim aspektom između Meseca i Plutona što će dovesti do transformacije i prekretnice u partnerskim odnosima. Mogući su prekidi ali i tenzija uslovljena strahom od gubitka, manipulacijom i ucenom. Kako Mesec pređe u znak Škorpije fokus se pomera na zajednička ulaganja, podelu imovine, rešavanja kredita ili nasledstva, traženje investitora. Povoljan je dan za sve finansijske konstrukcije, tražnje pozajmice, dugoročne projekte i važne promene. Izuzetno je dobro da se oslonite na svoju intuiciju i pratite znakove pored puta, kako bi iskoristili povoljne uticaje u vidu ljudi i prilika koje vam dolaze neočekivano.

Utorak je veoma izazovan dan u kojem lako može doći do prekida odnosa. Javljaju se veoma snažne emocije posesivnosti, ljubomore, straha, posebno od odbacivanja, ostavljanja i nemaštine, koji će uzrokovati direktne sukobe i konflikte. Važno je biti prisutan ovog dana te reagovati smireno, a nalet negativne energije koja se može osećati da se uperi u fizičku aktivnost i naporniji rad. Istrošite akumuliranu snagu u nešto produktivno i kreativno, a ne u svađe. Finansije, zajednička imovina i ulaganja najčešći su izvor frustracije i neslaganja ovog dana. Imajte pravu meru u svemu, i ne preterujte. Sunce u opoziciji sa Neptunom dovodi do pada imuniteta. Zdravstveni segment je takođe pod znakom pitanja, pa ovog dana saznajete za neke nepovoljne informacije u vezi nečijeg zdravlja kao i potrebe za operacijom. Imunitet je slabiji, te lako dolazi do virusa, prehlade ili alergija.

Sreda je veoma dinamičan dan u kojem nas očekuje dosta događaja i aktivnosti. To vas može dosta umoriti i iscrpeti pa se postarajte da imate vremena za odmor i dobar san, ali se i dobro organizujte jer vas očekuje puno kretanja, razgovora i dešavanja. Što ste manje fleksibilni to će vam ovaj dan biti teži. Idealan je dan da pokrenete važne transformacije i prekretnice u nekom segmentu života. Važno je podesiti na budućnost i buduće planove jer ćete tako najviše iskoristiti tranzite. Ukoliko se budete pecali na trenutna zbivanja i provokacije, možete veoma burno reagovati i propustiti povoljne prilike za krupne životne odluke i poduhvate.

Od četvrtka Mesec iz Strelca donosi jasniju viziju i pravac kojim trebate krenuti. Idealno je za pregovore, posebno projekte povezane sa strancima i inostranstvom. Povoljno je za rešavanje zakonskih pitanja, angažovanje advokata, sticanje diplome i licenci, pribavljanje zvanične dokumentacije koja vam je potrebna za ostvarenje nekog cilja. Mogući su novi zakoni i regulative. Sunce u dobrom aspektu sa Plutonom obećava povoljan ishod svega što započnete u ovom periodu. Važno je ići slobodno bez straha, ali uz prisustvo konkretnih zadataka i aktivnosti koje su vam potrebne na putu ostvarenja. Samo postupajte racionalno i logično uz obavljanje praktičnih obaveza. Polje zdravlja i posla daće vam najviše prosperiteta. Idealno je i za početak detoxa, uvođenje novih navika i početak režima ishrane.

U petak je najbolje usmeriti pažnju na uživanje, zadovoljstvo i stvaranje dobrih odnosa. Ukoliko nađete neku svetlu tačku i vodilju čak i u nepovoljnim okolnostima koje se mogu događati ovog dana, najbolje ćete ga iskoristiti i stvoriti pozitivnu atmosferu. U suprotnom ovaj dan može vam doneti dosta nezadovoljstva, frustracije i nepotpuni osećaj. Ovog dana možete imati situacije u kojima ne dobijate potpuno zadovoljstvo, već polovičnost. Osećate da vas dve podjednako važne stvari vuku ali u dva potpuno suprotna pravca. Koji god pravac da odaberete nećete biti zadovoljni. Idealno bi bilo kada bi mogli da dozvolite da vam saradjuju i intuicija i logika, i da odaberete put koji vas ipak više motiviše. Pripazite i u komunikaciji jer lako dolazi do nesporazuma, posebno zbog nekih stavova, sistema vrednosti i verskih ubeđenja. Proveravajte sve informacije. Lako se događa preuveličavanje pa održavajte pravu proporciju i tačnost činjenica koje dolaze do vas. Sunce je na poslednjem stepenu pa ovo dodatno pojačava izazovne situacije, posebno sa muškarcima i osobama od autoriteta.

U subotu imamo Mesec u Jarcu koji će doneti ozbiljnost, povlačenje, rezervisanost ali i brige. Najbolje možete iskoristiti ovaj dan ukoliko se posvetite nekom svom dugoročnom cilju kao i zahtevnim obavezama. Lakše vam je da preuzmete odgovornost za svoj život pa možete resavati neke životne situacije i probleme. Razgovori mogu biti većinom ozbiljni. Površne teme vas ne interesuju, a može se dogoditi da se spontano nametnu neka važna pitanja. Sunce ulazi u znak Vage što će na svesnom nivou doneti fokus na temu partnerskih odnosa i poslovnih saradnji.

Nedelju završavamo u sličnoj atmosferi iz subote. Pojaviće se potreba da se nabacuje osećaj odgovornosti i krivice pa se setite da se uzdržite od negativnih komentara i pokušajte da od potencijalno neprijatnog odnosa napravite prijateljski gest i omekšate situaciju. Već u ranim jutarnjim časovima lako dolazi do eksplozivnih situacija i sukoba. Postoji sklonost ka povredama, kako fizičkim tako i emotivnim. Neko može reagovati povlačenjem. Ovog dana se pojavljuju situacije koje zahtevaju ključnu promenu pravca i planova. Razmišljajte o dugoročnim ciljevima i iz tog ugla donosite odluke. Da li će vam se ono što radite sada dopadati i za duži vremenski period, i da li vidite sebe za godinu dana od sada u istoj situaciji, odnosu ili poslu.

 

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.