Astrološka dešavanja 19 – 25. Februar

Ponedeljak započinjemo lepim aspektom između Meseca i Sunca koji mogu doneti unutrašnju harmoniju i sklad da se pokrenu vazni projekti kao i da se zaokruže započeti u prethodnih nekoliko nedelja. Sunce u ranim jutarnjim časovima prelazi u znak Ribe, te počinje mesec rođendana osoba u znaku Ribe. Ovo je poslednji mesec pred početak proleća koji ujedno simbolizuje neku vrstu zaključaka i završnice ciklusa od godinu dana pa stavite akcenat na krajeve ali i planiranje novih početaka. Mesec ulazi u znak Raka što će doneti povećanu osetljivost i ranjivost. Mogu vas preplaviti sećanja na prošlost i nostalgija. Otvaraju se pitanja porodice, doma, majke, nekretnine, nasleđa i privatnog biznisa. Idealno je da kontaktirate neku zvaničnu instituciju oko rešavanja zakonskih pitanja u vezi nekretnine, pokretanja privatnog biznisa, dobijanja vize ili državljanstva. Ukoliko vas preplave emocije i postanete preosetljivi možete pokvariti dobre prilike koje ovaj dan generalno nosi.

Utorak je dobar dan za kontakt sa puno ljudi, za velike promene, poput selidbe, kupovine ili prodaje neke nekretnine, pokretanje sopstvenog biznisa, promene svojih rituala i ritma svakodnevice. I dalje ste veoma emotivni i lako se možete uvrediti. Više vam može prijati da u svom domu organizujete nelu proslavu ili okupljanje nego da izlazite među ljude. Skloni ste povlačenju u sebe. Bilo bi dobro da se ne identifikujete preterano sa svojim slabostima jer će odnosi postati zategnuti i nekoga možete doživeti kao neprijatelja. Ovo je dan kada treba pokazati više otvorenosti i razumevanja prema ljudskim slobostima i greškama.

U sredu ujutro možete se probuditi veoma konfuzni i pod utiskom intenzivnih snova ili se možete teže razbuditi i pokrenuti na posao. Možete biti usporeni tokom prvog dela dana, a stomak je osetljiv pa pripazite na ishranu, jer vas slab metabolizam i nadutost samo mogu još više usporavati. Ovog dana se uzdržavajte od preteranog pametovanja i kritike. Posle podne vas može nervirati bilo kakvo nametanje obaveza i lakše dolazi so sukoba. Mogu se pojaviti i strahovi u vezi neke osobe sa kojom niste načisto. Pojavljuje se strah od gubitka, razdvajanja i odbacivanja.

U četvrtak se spremite za vatromet strasti. Venera i Mars se spajaju u konjukciji u znaku Vodolije. Ovde dolazi do prekretnice u emotivnim odnosima. Ukoliko ste singl upoznajete nekoga sasvim neočekivano, pod čudnim okolnostima, vrlo interesantna osoba je u pitanju, kontakt se može ostvariti ili preko prijatelja ili preko interneta ili nekog društvenog događaja. U početku vas može i iritirati ova osoba jer će biti potpuno drugačija od osoba koje poznajete. Ukoliko ste u vezi ili braku dolazi do preokreta, tražiće se više slobode u odnosu koja ukoliko se ne dobije može rezultirati prekidom ili razvodom. Promene su neminovnost i nemojte se grčevito držati za nešto što ne funkcioniše. Kako se sve odigrava u znaku Vodolije sve se može na razuman i civilizovan način rešavati. Vodolija nije posesivan i ljubomoran znak pa neće moći opstati svi odnosi koji vam ograničavaju ispoljavanje vaše autentičnosti i nezavisnosti. Jedan ili više emotivnih ili poslovnih odnosa biće na dnevnom redu ovog dana. Kako je Merkur na poslednjem stepenu može doći do prekida, nesporazuma, konflikata i završetka nekih projekata. Mogući su problemi sa strujom i internetom, kao i uređajima.

U petak rano ujutro dolazi do preokreta i promene planova kao i neočekivanih događaja koji mogu doneti stres i napetost. Merkur ulazi u znak Ribe gde on nema povoljno dostojanstvo, pa možete logiku i racio ostaviti po strani jer na scenu stupa sve nevidljivo kao što su intuicija i osećaj. Više će se pričati o religiji, filozofiji, inspiraciji, željama i nadanjima. Mnogi se mogu vratiti slikanju ili pisanju, kreativnim talentima i hobijima. Možete se distancirati i izabrati da mnogo manje govorite nego obično. Ovog dana sve što pričate neka bude posvećeno inspiraciji, motivaciji i ostvarenju ciljeva i želja.

Od subote Mesec ulazi u znak Device što će doneti aktivaciju polja zdravlja i radnog mesta, kao i posla kojim se bavite. Ovog dana se događa i pun Mesec u znaku Device koji će doneti kulminaciju kroz određenu oblast ili odnos u vašem životu. Jako je osetljiv stomak i creva pa obavezno pripazite na ishranu. Imunitet je veoma slab pa ste skloniji prehladama i virozama. Pun Mesec utiče pojačano na ljudsku psihu pa su ljudi skloniji nekim naglim reakcijama i prevelikoj osetljivosti. Usled toga pojaviće se izvesni strahovi kao okidač za takve reakcije. Prisutan je osećaj rastrzanosti između starog i novog, briga i ograničenja kao da nemate izlaz i rešenja za situacije u kojima se nalazite. Potrebno je pogledati širu sliku sopstvenog života i sagledati izazove iz druge perspektive.

Nedelju završavamo energijom promene kroz polje vrednosti, finansija i emotivnih odnosa. Možete dobiti dobre vesti u vezi posla koji obavljate. Povoljno je započeti nov način ishrane ili aplicirati za novi posao. Venera u kvadratu sa Jupiterom vas može suočiti sa izaozvnom finansijskom situacijom. Postajete svesni da nemate dovoljno sredstava da ostvarite neke svoje zamisli jer vam fali novca. Konsolidujte svoju novčanu situaciju i postavite prioritete. U emotivnim odnosima cvetaju veze sa zauzetim osobama ili sa nekom vrstom prepreke. U javnim odnosima očekivanja su veća nego što se realizuju data obećanja. Dolazi do preterivanja i razočarenja. Nemojte trošiti previše novca a lako dolazi i do prejedanja.

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.