Astrološka dešavanja 20 – 26. Novembar

Ponedeljak dočekujemo Mesecom u znaku Vodolije, koji najavljuje nedelju u kojoj će se dešavati velike promene na ličnom i kolektivnom nivou. Može doći do pojave štrajkova i pobuna, organizacije događaja koji će okupiti istomišljenike u vezi zajedničkog interesa ili prava. Dolazi do stresa i izazovnih situacija zbog veće potrebe za slobodom i otporom prema restrikcijama i ograničenjima. Lako dolazite u sukobe i konflikte, posebno u jutarnjim časovima. Problem sa autoritetima. Ukoliko budete pod uticajem svojih emocija još više dolazi do svađe i nesporazuma. Najbolje bi bilo da ostanete smireni i ne reagujete na osnovu emotivnog doživljaja, već da se vodite pravim informacijama i činjenicama. Sunce u lepom aspektu sa Plutonom daje vam potrebnu snagu da sprovedete svoje planove i promene u delo. Dolazi do promene u određenim strukturama ljudi koji su na položaju. Popodne je moguć pad energije i volje, kao i usporenost i nedostatak fokusa. Prisutne su brige i tuga zbog nekoga ili nečega.

U utorak je važno napraviti od neprijatelja prijatelja, ili od neke potencijalno negativne situacije izvući maksimalno pozitivni ishod. I ovog dana postoji mogućnost nesporazuma i nerazumevanja. Sunce na poslednjem stepenu Škorpije može dovesti do promene i izazova sa šefovima, nadređenima i osobama koje predstavljaju autoritet u vašem životu. Ovog dana je idealno osloniti se na intuiciju, ne ulaziti u mnogo priče, rasprave i pametovanja. Dobro je za daleka putovanja, planove i projekte sa strancima i inostranstvom. Sledeći dan je najbolji u toku nedelje za kreiranje i postavku dugoročnih planova.

U sredu nas očekuje mnoštvo aspekata koji će vas podržati na vašem putu. Ovog dana je najvažnije da verujete u sebe, da jasno definišete ciljeve kao i da imate dovoljno hrabrosti da započnete put promena. Mars u dobrom aspektu sa Plutonom daje vam duplu energiju da se pokrenete. Jedan od najsnažnijih aspekata. Ipak, može dovesti i do ozbiljnih sukoba i ratova, kao i završetaka nekih borbi i projekata koje ste započeli u prošlosti, i da zadate poslednji udarac da bi se nešto važno dogodilo i transformisalo. Izbegavajte opasnosti, rizik i agresivne osobe. Budite fizički aktivni, posebno vežbajte aktivnosti nogu ili borlilačke veštine. Popodne Sunce ulazi u znak Strelca, a Mesec u znak Ovna, što donosi vatrenu energiju i inicijativu, volju i hrabrost za akciju. Izbegavajte negativnost i kritiku, i umesto toga bolje se povucite i delajte nego da komunicirate.

Četvrtak je opet ponovo izazovan i naporan dan. Odlikuje ga impulsivnost, nervoza i nezadovoljstvo. Sa druge strane, Sunce u kvadratu sa Saturnom, donosi umor, brige, iscrpljenost, napor, naporne ljude i situacije, čekanje i odlaganje, ali i pad imuniteta, pad volje i energije. Možete imati osećaj kao da stiskate i gas i kočnicu u isto vreme. Sa jedne strane ste nestrpljivi da se nešto dogodi, a sa druge strane vas okolnosti sputavaju, ili vam nedostaje ambicije i istrajnosti da izdržite i savladate prepreke koje se budu događale ovih dana. Problemi između naređenih i zaposlenih, između mladih i starijih osoba, između snova i realnosti. Neke vaše vizije nailaze na zastoj. Mars na poslednjem stepenu Škorpije donosi izazovne i opasne situacije, borbe, oružane sukobe, rizike i agresiju.

Petak donosi dosta kretanja, uzbuđenja, razgovora i potrebu da se nešto dešava. Već od ranog jutra stižu do vas značajne informacije, i možete imati potrebu sa nekom osobom da podelite neka svoja iskustva i ideje. U popodnevnim časovima Mesec u kvadratu sa Plutonom donosi težu energiju, potrebu da se “ispravljaju krive Drine”, da se bude u pravu, da se nameću svoji stavovi i želje. Nestrpljivost i nedostatak takta obeležiće atmosferu ovog popodneva. Tek u večernjim časovima kada Mesec pređe u znak Bika, energija užurbanosti i ishitrenosti će se smiriti. Dobijate osećaj mira i stabilnosti. Ovog dana je najznačajniji događaj to što će Mars promeniti znak, iz Škorpije ulazi u znak Strelca. Ovo će najviše osetiti osobe u znaku ili podznaku Ovan i Škorpija.

Tokom subote imamo dve energije. Sa jedne strane Mesec je u Biku što će doneti aktivaciju hedonizma i potrebe za uživanjem, posebno u hrani, ukusima i mirisima. U lepom aspektu sa Jupiterom to samo sve dodatno proširuje pa možete preterati sa prejedanjem, posebno slatke hrane, ali i trošenjem novca, pa bolje razmislite šta i koliko možete da kupite. Sa druge strane, Mars u kvadratu sa Saturnom jeste jedan od najtežih aspekata koji donosi blokade i zastoje u vašim naporima da ostvarite neke konkretne ciljeve. Ovaj aspekt donosi konflikte ali koji će biti zasnovani na religijskim idejama kao i uverenjima i stavovima šta je ispravno, moralno, a šta nije. Budite oprezni u komunikaciji sa drugima jer do nesporazuma lako dolazi, posebno ukoliko se ne slažete sa sagovornikom i nemate iste poglede na život i svet. Verski ratovi i borbe za ideale. Ono što je staro i ono što je novo ili do skora prisutno u vašem životu je u sukobu. Ne znate na koju stranu da se odlučite.

Nedelju završavamo potrebom za usporavanjem, ušuškavanjem i odmorom. Najbolje je podesiti sebi situacije i odnose u kojima uživate, posetiti dobar restoran ili napraviti kod kuće atmosferu hedonizma. Ipak, Mesec u konjukciji sa Uranom teži da donese promene planova i rutine, što Bik nikako ne voli. Napravite sami neke izmene u dnevnom rasporedu za ovaj dan. Možda ste navikli da nedeljom uvek imate iste rituale, pa je sjajno da ove nedelje napravite izuzetak. Dobro je stabilizovati svoje finansije i povesti računa o protoku novca.

 

 

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.