Astrološka dešavanja 22 – 28. Januar

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Blizanci što će doneti obilje komunikacije i kretanja. Očekujte dosta poziva, kontakata i prenosa informacija. Ipak, zbog napetih apsekata prema Neptunu i Veneri lako dolazi do nesporazuma i do preplitanja obaveza. Potrudite se da budete što precizniji u komunikaciji i obezbedite dovoljno vremena da obavite ono što ste isplanirali. Neko će imati potrebu da upire prstom u potencijalnog krivca i odgovornu osobu za određene neuspele situacije. Mnogo je važnije ovog dana sve okrenuti na prihvatanje i razumevanje nego na definisanje krivca. Lakoća u komunikaciji je od presudne važnosti za uspeh u ovom danu. U večernjim časovima može doći do kulminacije emotivnog odnosa. Venera je na poslednjem stepenu znaka Strelac. Isplivaće nezadovoljstvo kroz jedan ili više aspekata odnosa sa osobom sa kojom ste emotivno povezani. Ukoliko pričate o novcu dolazite do zaključka da nemate sve potrebne resurse za realizaciju svojih projekata.

Od utorka Mesec ulazi u senzitivni znak Rak, a Venera u znak Jarca. Mesec će imati lepe aspekte ka Jupiteru i Saturnu što donosi aktivaciju pitanja porodice, selidbe i privatnog biznisa. Pre podne je idealno da se pozabavite rešavanjem ovih tema. Povoljno je za traženje ili kupovinu nekretnine, selidbu, planiranje zajedničkog života i formiranje porodice. Ukoliko imate sopstveni biznis kreirajte dugoročne planove i saradnje. Važno je da slušate intuiciju i pratite svoje srce. Venera u Jarcu donosi ozbiljnost i prihvatanje odgovornosti u nekom partnerskom odnosu. Možete započeti neki vid štednje kao i plan za upravljanje svojim finansijama. U večernjim časovima izbegavajte neke važne razgovore jer će se ispostaviti da nemate puno zajednickih tema i da ne delite isto mišljenje sa izvesnom osobom sa kojom živite. Razilazite se oko stavova u pogledu funkcionisanja vaše zajednice.

Sreda će biti veoma emotivan dan. Možete biti osetljiviji. Nešto ili neko vas može podsetiti na prošlost. Nostalgični ste i prebirate po uspomenama. Možete osetiti potrebu da se povučete u sebe i da ne izlazite iz kuće posebno ako nemate neku veću potrebu. Radije organizujte druženje u svom domu nego išli negde napolje. Danas je potrebno biti u vedrom raspoloženju i održavati pozitivno stanje misli i reči. Dan je odličan za razvoj kreativnosti i promene koje želite da uvedete u najvažniji deo svog života. Odlično je za preseljenje, kupovinu ili prodaju nekretnine. Možete imati intenzivne snove i vesti iz daleka. Kako je ovo dan pred pun Mesec emocije su intenzivnije i burnije reagujete na okolnosti i ljude iz okruženja. Može doći do pojave besa i agresije. Pripazite na izlive ljutnje iz uvređenosti.

U četvrtak nas očekuje pun Mesec u Lavu koji će snažno uticati na Lavove, Vodolije, Bikove i Škorpije. Emocije će biti naglašene i snažne. Mnogo dramatičnije možete doživljavati druge ljude i situacije u kojima se budete nalazili. Lako može doći do preterivanja, pa obratite pažnju na pravu meru. Potrebne su vam pažnja, poštovanje i divljenje, pa ukoliko je ne dobijete i osetite se ugroženo lako možete eksplodirati na nekoga. Imate više hrabrosti i inicijative da se izborite za nešto što želite. Moguće su neprijatne vesti ili emocije koje takođe mogu dovesti do negativnih reakcija. Ljudi iz vašeg okruženja mogu biti skloniji impulsivnom ponašanju. Važno je biti što iskreniji u komunikaciji ali tako da ne povredite drugu osobu i pokažete poštovanje. Ukoliko želite da se pokažete ili dokažete nešto kao i da dobijete podršku osobe od autoriteta, onda je ovo dan za vas. Ipak, ostanite u zlatnoj sredini. Nešto što ste započeli dve nedelje ranije sada dostiže kulminaciju.

Petak može biti veoma naporan dan, pun stresa i promena vaših planova. Lako dolazi do konflikata i nesporazuma. Ukoliko se tvrdoglavo budete držali svojih stavova i uverenja izvesno je da će doći do pojave ljutnje i izliva besa. Što ste fleksibilniji ovog dana lakše ćete prebroditi izvesne neprijatnosti i preokrete koji se budu dešavali. Ovo je dan kada je potrebno od potencijalno neprijatnog odnosa preći u prijateljsku fazu i razumevanje. Vaš ego i vaše želje i potrebe su prioritet i teško vam je da vam neko komanduje i nameće svoje, posebno ukoliko nemate baš visoko mišljenje o toj osobi.

U subotu nas očekuje dosta promena. Planeta Uran kreće direktno pa je došlo vreme da se sve promene koje su bile usmerene ka unutra sada ispolje na konkretnom i praktičnom nivou. Ovo će posebno osetiti Vodolije u znaku i podznaku. Ukoliko ste u prethodnom periodu pokušavali da sprovedete neke novine u svom životu i niste uspevali, sada je došlo vreme za to. Narednih nedelja moći ćete drastično da promenite jedan ili više oblasti svog života. Ovog dana budite što više u miru posebno u vezi nečega što ne možete da promenite. Sunce u kvadratu sa Jupiterom može doneti prevelika očekivanja a manje realizacije. Osećaj za proporciju je uvećan pa se ne opterćujte sa onim što ne možete da izvedete, i ne obećavajte više nego što možete da ispunite. Imate više optimizma i entuzijazma i lako se možete uvući u projekte za koje nemate dovoljno resursa, ili novca ili slobodnog vremena. Želite slobodu a sa druge strane držite se i dalje za poznato i staro. To vas ometa da krenete napred. Merkur u konjukciji sa Marsom u popodnevnim časovima može doneti impulsivnost, nestrpljenje i potrebu za akcijom. Bilo bi dobro da višak energije usmerite u korisnom pravcu, kroz fizičke vežbe ili posao.

Nedelju završavamo veoma dinamično. Mesec je prešao u znak Device što će nas aktivirati u polju zdravlja i posla. Lako se može dogoditi da imate neki uspešan poslovni sastanak ili barem ideju. Ukoliko vam neke dobre zamisli padnu na pamet obavezno ih zapišite. Lako se događaju neočekivani susreti a do vas stižu povoljne informacije i vesti. Možete dobiti neočekivani poziv, za sastanak ili kraći put, može biti povezan sa poslom. Venera u lepom aspektu sa Saturnom donosi stabilizaciju nekog emotivnog odnosa. Okupirani ste finansijama i kako da pokrenete vid štednje. Moguće su odluke o kreditu ili ulaganju u biznis i neke dugorocne projekte. Ukoliko se sa nekom osobom niste dugo videli ili želite da izgladite odnos onda izaberite ovaj dan da to učinite. Stomak i creva su osetljiva pa obratite pažnju na ishranu. Brine vas nečije zdravstveno stanje, ali i nerešena poslovna situacija. Želite da promenite posao.

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.