Astrološka dešavanja 24 – 30. april 2023.

Ponedeljak započinjemo Mesecom kroz znak Blizanci što će doneti pregršt vesti i informacija, ali najviše o nečemu ili nekome iz prošlosti. Sve što niste završili iz prethodnog perioda vraća se na dnevni red. Budite veoma aktivni. Ako ste dobili neke uvide ili ideje bilo bi idealno baš ovog dana spustiti ih u pogon. Retrogradni Merkur ima lep aspekt sa Marsom, pa akp ste ranije pokušavali nešto da ostvarite ali vam nije polazilo za rukom, ovog dana možete aktivirati. Očekujte lepe poruke i prilike za ekspanziju i razvoj posebno u oblasti trgovine, edukacija i sertifikacija. Podržani su svi novi i inovativni projekti, kao i rešavanje novčanih pitanja ili nekretnine. Ukoliko ste u privatnom biznisu najbolje je da se potrudite da ga razvijate. Jako je važno da budete fokusirani i precizni, i ne trošite energiju na nevažne stvari i situacije.

utorak Mesec je već ušao u znak Rak što će doneti aktivaciju pitanja porodice, doma i nekretnine. Pokreće se tema selidbe, planiranja porodice ili širenje privatnog posla. Imate osećaj stabilnosti i mira unutar sebe. Ukoliko budete bili tihi i u kontaktu sa svojim srcem tačno ćete znati kojim putem trebate krenuti. Sunce u sekstilu sa Saturnom daje vam svest o vašim dugoročnim planovima i ciljevima. Sagledajte širu sliku i uđite u dugorocne projekte i saradnje. Pokrenite vid štednje ili životnog osiguranja, promenite ishranu na duže staze. Sagledajte šta je za vas dobro i zdravo.

sredu ćemo dosta razgovarati na temu porodice i porodičnih stvari. Već rano ujutro možete biti u ranjivoj fazi i veoma eksplozivno reagovati na osobu sa kojom živite. Lako vas mogu povrediti nečije reči i postupci. Mesec sa Uranom menja vaše planove i svakodnevicu. Budite otvoreni za promene, i veoma fleksibilni. Pokrenite renoviranje ili promenite raspored nameštaja. U večernjim časovima lako dolazi do preterivanja. Imate potrebu da se povučete u sebe. Najbolje je planove i obaveze ovog dana obavljati od kuće ili prirediti neko okupljanje u svom domu.

Četvrtak ujutro mogu vas probuditi živopisni snovi. Intuicija je veoma snažna i oslonite se na nju. Možete dobiti osećaj u vezi neke situacije ili odnosa koji ne mora biti logičan. Mesec prelazi u znak Lava u prepodnevnim časovima što će probuditi ego i lične potrebe. Donosite neke svesne odluke koje pokreću velike životne prekretnice. Mesec u opoziciji sa Plutonom doneće strah i otpor prema promenama, kao i opsesivne misli o gubitku. Nametanje volje i diktatura može biti izražena ovim aspektom. Klonite se manipulativnih osoba. U večernjim časovima imate doživljaj unutrašnjeg nesklada i konflikta što će vas ometati u odlukama. Osećate kao da ste razvučeni na dva dela.

U petak Mesec u kvadratu sa Merkurom donosi previše priče i obaveza ali i preplavljenost informacijama, najviše onih iz prošlosti. Imate bujicu misli u glavi pa vas to ometa u svakodnevnim aktivnostima. Mesec u kvadratu sa Uranom donosi nemir, stres, promenu planova i neočekivane situacije. Može doći do neplaniranih susreta. Ukoliko prevaziđete izazov ega i nametanja svojih stavova možete imati veoma prijatan razgovor koji će ostaviti utisak na vas i koji će dovesti do suptilne promene unutar jednog odnosa. Važno je da inspirišete druge i organizujte izlazak sa prijateljima.

subotu prvi aspekt koji Mesec pravi jeste prema Veneri pa možete očekivati lepe susrete posebno sa ljudima koje volite. Takođe, organizujte druženja i sastanke, posebno modne revije, posete galeriji, negde gde treba da promovišete sebe, da ostavite utisak. Imaćemo i lep aspekt prema Jupiteru pa je zaista dobar dan za organizaciju proslava ili ljubavnih sastanaka. Mogu se pojaviti izvesne izazovne situacije u kojima će biti potrebno spojiti velike suprotnosti pa budite oprezni i budni, i ne reagujte ishitreno. Ovog dana imaćemo lep aspekt između Marsa i Urana, pa očekujte velike promene i aktivacije, ali i iznenadne događaje. Posebno je sjajno pokrenuti pitanja koja su u vezi ishrane, treninga, sadnje, zemljoradnje, nekretnine i privatnog biznisa. Barem se aktivirajte oko kuće ili imanja, ili promena u stanu.

Nedelju završavamo Mesecom u znaku Device što će pokrenuti radoholika u vama. Može se dogoditi da umesto da odmarate vi budete aktivni više nego što bi želeli. U ranim jutarnjim časovima Mesec će biti u opoziciji sa Saturnom što može doneti brige, tužne vesti, distancu u odnosima, kao i veću potrebu za kritikovanjem. Ako prevaziđete strah od nepoznatog ili brigu oko nečega što ne znate ishod, ovaj dan može biti veoma produktivan i značajan za vas da obavite što više stvari. Očekuju vas kvalitetni razgovori i informacije koje već neko vreme čekate. Imate unutrašnji sklad i jasnoću u vezi vaših planova. Dobro se organizujte i sprovedite u delo čišćenje poslovnog ili stambenog prostora.

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.