Astrološka dešavanja 24 – 30. juli

 

Pred nama je jedna mnogo mirnija nedelja nego prethodna. Rešavaće se samo ono što je započeto prošlog ponedeljka i prethodne sedmice.

Ponedeljak započinjemo veoma zanimljivo, bez i jednog planetarnog uticaja. Mesec će biti u znaku Vage što će doneti temu odnosa, posebno bračnih i ljubavnih, ali i svih ortakčkih i poslovnih odnosa u fokus. Spremniji ste na kompromise, saradnju ali ipak to nemojte činiti na svoju štetu. Ukoliko vas obuzmu snažne emocije nemojte ulaziti u preterivanja i reakcije već sačekajte, jer će vam sutradan situacija delovati potpuno drugačije. Iskoristite ovaj dan da učvrstite odnose, isplanirate ljubavni sastanak ili izlgadite odnos sa nekom osobom.

Tokom utorka nastavlja se slična energija iz prethodnog dana, sa fokusom na diplomatiji, saradnji, zbližavanju u odnosima i stvaranju harmonije. Možete dobiti veoma zanimljiv poziv ili imati susret sa osobom koja bi vam bila značajna za budućnost. Posetite neko lepo mesto, organizujte kraći put ili sastanak. Ako imate nekome nešto važno da saopštite ili postignete dogovor onda je ovo idealan dan. Odličan je i za organizacije proslava, druženja ili plasiranje nekog svog projekta, plana ili proizvoda u polje javnosti. U popodnevnim časovima zbog napetog aspekta sa Plutonom dolazi do tenzije u izvesnom odnosu. Aktivira se strah od napuštanja i promene. Možda nije najbolji trenutak da prekinete odnos. Izbegavajte osobe koje su manipulativne. Najveći uspeh ćete osetiti ako ovog dana od potencijalnog neprijatelja napravite prijatelja.

Od srede Mesec iz Škorpije donosi fokus na finansijama, zajedničkim investicijama ili imovini. Idealno je osloboditi se nezdravih navika, učvrstiti svoje finansije, vratiti dugove i pokrenuti proces promena. Ono što predstavlja izazov ovog dana jeste potreba da se nešto nezdravo zadrži ili da se manipuliše ljudima. Javljaju se strahovi od nestašice, nemaštine, gubitka i ostavljanja, što će pojačati vaše emotivne reakcije. Nemojte ništa i nikoga kritikovati ovog dana jer će to dovesti do većeg konflikta i svađe. Pokušajte biti aktivni ovog dana, posebno fizički, ali i usmerite svoju energiju na stvaranje budućnosti. Usmerite se na dugoročne planove i ciljeve, posebno one koji podrazumevaju izvesnu promenu i odricanje.

U četvrtak nas očekuje dosta promena tokom dana, koje mogu biti veoma uznemirujuće i stresne, samo zato što dolaze neočekivano i iznenada. Kako je retro Venera u konjukciji sa Merkurom, to su situacije koje vam donose podeljena osećanja. Kao kada vam dolazi draga osoba i želi da vas vidi, a vi ste prezauzeti i nemate vremena, ili kada upoznajete osobu koja vam je zanimljiva na romantičan način, ali je zauzeta, ili ste vi zauzeti, ili ne može da bude sa vama. Da bi ste lakše prebrodili ovaj dan koji donosi nemir, turbulencije i adrenalin, najbolje bi bilo da budete otvoreni i ne pružate otpor stvarima i situacijama koje vam dolaze. Možete dobiti neku ljubavnu ponudu, poruku ili poziv sa susret.

Petak je veoma zanimljiv dana ali i potencijalno izazovan. Merkur je ovog dana na poslednjem stepenu Lava, i menja znak u večernjim časovima. Ovo donosi izazove u papirologiji, komunikaciji i saobraćaju. Možete saznati neke šokantne vesti o nekoj poznatoj osobi ili nečije tajne mogu izaći na videlo. Lako ulazite u debate i konflikt sa osobom koja može biti izvesni autoritet za vas ili vam nameće neke svoje stavove. Veoma su moguće prepirke na temu vizije, interesovanja, vrednosti kao i uverenja. Sigurno je da ćete se sresti sa osobom čiji se stavovi razlikuju od vaših. Promenu Merkura najviše mogu osetiti Blizanci i Device u znaku ili podznaku. Promeniće se fokus gledanja pa je jako važno ne donositi neku ozbiljniju odluku jer vam već sutradan sve može delovati drugačije.

Subota je ponovo zanimljiva, nakon dužeg perioda, koja neće imati ni jedan planetarni uticaj. Iskoristite ga za aktivaciju svoje vizije, velikih planova i ciljeva. Energija dana donosi konflikt između starog i novog pa je u tom smeru potrebno pomiriti ta dva principa u sebi. Dozvolite da se nešto staro uruši da bi izgradili nešto potpuno novo, ili promenite neka svoja stara razmišljanja i ponašanja u nove standarde i obrasce. U tom procesu potreno je biti što nežniji sa sobom ali i sa drugima. Subota veča i tokom nedelje posle ponoći idealno je za inspiraciju, kreativnost i ljubavne sastanke i romantiku.

Od nedelje ujutro Mesec ulazi u znak Jarca, što će doneti stabilnost u emocijama ali i posvećenost i veći intenzitet. Možete biti povučeniji, delovati hladno i distancirano drugim ljudima. Možete osećati usamljenost čak i kada ste okruženi masom. Zapravo ste samo ozbiljniji, opterećeni izvesnim brigama, problemima kao i dugoročnim planovima za budućnost. Iz tog razloga potrebna vam je osama kako bi ste se mogli posvetiti važnim projektima i zadacima. To je i preporuka ovog dana. Latite se najtežih obaveza i projekata. Imaćete potreban fokus i disciplinu da započnete ali i privedete do kraja projekte započete ovog dana. Lakše vam pada da se nečega odreknete, nekog zadovoljstva ili užitka. Kritika vam smeta.

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.