Astrološka dešavanja 26. juni – 2. jula

Ponedeljak započinjemo aspektom između Meseca i Plutona koji treba da donese veće promene u polju zdravlja i posla. Možete se odlučiti za neku intervenciju ili preventivni pregled. Vrlo brzo Mesec prelazi u znak Vage što će doneti temu odnosa u fokus u naredna dva i po dana. Kako je prvi aspekt kvadrat sa Suncem onda definitivno dolazimo do zaključka da neki naši, posebno emotivni odnosi, ne funkcionišu i izazivaju konflikt. Ukoliko budete želeli harmoniju i mir najverovatnije da će se ta borba odvijati unutar vas samih. Za one koji ipak neće moći da tolerišu određeno ponašanje ili situaciju doći će do nesklada u odnosu. Tome doprinosi i eksplozivni aspekt kvadrata između Marsa i Urana. U pitanju je nešto što je već duže vreme prisutno u vašem životu i ne funkcioniše ali vi zbog vezanosti za naviku ne preduzimate potrebnu akciju. Do eskalacije sukoba svakako može doći bili vi spremni na promene ili ne. Zapravo bi idealno bilo napraviti neku krucijalnu promenu u onoj oblasti ili odnosu koji ne funkcioniše i ne donosi vam radost. Sada želite da se vaš glas čuje i da vaše potrebe za udobnosti i kvalitetom budu zadovoljene. Ako toga nema postajete veoma nervozni, nestrpljivi sa veoma burnim reakcijama. Aspekt donosi i nepogode na kolektivnom nivou, kao što su zemljotresi, požari, problemi sa instalacijama, strujom i mašinama. Takođe, lako dolazi do oružanih napada, sukoba sa autoritetima. Kako je i Merkur na poslednjem stepenu oprez se savetuje u komunikaciji i saobraćaju.

Od utorka Merkur ulazi u znak Raka, pa se vaše mišljenje okreće prema temama porodice, porodičnog ili privatnog biznisa, rešavanje nekretnine ili selidbe. Ovog dana se aktiviraju emotivni odnosi i povoljan je dan za upoznavanje ili poboljšanje postojećih odnosa. Organizujte sastanak u dvoje ili izađite negde ako ste singl. Velika je verovatnoća za poznanstva koja se mogu pretvoriti u nešto više. Spremniji ste na saradnje i kompromise pa organizujte neki poslovni sastanak u kojem će se projekat zasnivati na fer plej odnosu i realizaciji uspeha na obostranu korist. Važno je preuzeti odgovornost za sva dela iz prošlosti i svesno kreirati svoju budućnost.

U sredu, pre nego što pređe u znak Škorpije, Mesec će napraviti kvadrat prema Plutonu, što će dovesti do izvesnih prilagođavanja kroz jedan važan emotivni odnos. Dolazi do pojave straha od prekida odnosa, usled čega se može pojaviti potreba za manipulacijom. Mesec u Škorpiji će tu potrebu i strah samo pojačati. Bojite se napuštanja, odbacivanja, gubitka i promene, a upravo je promena ono što vam je potrebno. Ukoliko ostanete pribrani možete imati veoma konstruktivne razgovore, ali i doneti značajne odluke o daljem toku života. Iako vas promena plaši, osećate da ste na dobrom putu i sklad u sebi, kao da su se i srce i glava dogovorili u kom pravcu treba ići. Dan je pogodan za vraćanje dugova ili uzimanje kredita, kao i za investicije.

Tokom četvrtka nastavlja se trend dobrih projekata i dugoročnih planiranja. Imate unutrašnju stabilnost ali i podršku neke vama važne osobe ili institucije. Postavite bitne ciljeve ovog dana posebno u vezi finansija, nekretnine, porodičnih tema i privatnog biznisa. Može se javiti neko nezadovoljstvo posebno emotivnim statusom ili nedostatkom finansija za nešto što želite da ostvarite. Takođe, javlja se veća potreba za uživanjem i pasivnošću. Iako možete biti svesni sopstvene vezanosti za nekoga ili nešto teško vam pada da bilo šta promenite. Možete imati veoma intenzivne reakcije i dramatičnije doživeti neku situaciju koja vam se bude dogodila ovog dana.

U petak ćemo imati zanimljivu dinamiku događaja, koja će ići u dva pravca. Prvi deo dana može biti veoma turbulentan, pun frustracija i konflikata. Lako ulazite u svađe, posebno ako vam neko nameće nešto i forsira vas. Ako osvestite svoju razdražljivost i upravljate svojim reakcijama možete biti veoma produktivni ovog dana. Merkur u dobrom aspektu sa Saturnom vas navodi na duboka razmišljanja i teške teme i probleme sa kojima trebate da se suočite. Ovog dana rešavajte Adi ministra iju, obaveze i zahtevne zadatke i projekte. Imaćete više fokusa i discipline da im se posvetite. Intuicija je izraženija i duboko proživljavate odnose i situacije. Ovog dana Neptun se okreće u retrogradni smer pa možete biti zbunjeni izvesnim dešavanjima oko sebe, snovi su intenzivni kao i znakovi pored puta. Vaša kreativnost i unutrašnji svet postaje intenzivniji.

U subotu nas očekuje čak tri planetarna uticaja, sva tri veoma povoljna. Ovo je dan u kojem možete imati značajne spoznaje, vesti i informacije koje dolaze do vas. Takođe, možete imati važne razgovore i doneti odluke u vezi vaše budućnosti. Sunce u konjukciji sa Merkurom donosi aktivaciju važnih planova i ideja. Budite prisutni ovog dana posebno ako vam se pojavljuju neke ideje ili predlozi od strane drugih ljudi. I Merkur i Sunce imaju sjajan aspekt prema Jupiteru pa je ovo dan u kojem se stvari koje očekujete u vezi zakona, zvaničnih dokumenata, sertifikata, obrazovanja odvijaju u vašu korist. Takođe, dobro je i pokrenuti takve teme ovog dana, ali i kupovinu nekretnine, automobila, planiranje putovanja, edukacija i rešavanje zakonskih pitanja. Sjajno je vreme za kontakt sa strancima i povezivanjem sa inostranim tržištem.

Nedelju možemo provesti u izazovnoj energiji. Ovo je dan pred pun Mesec kada su ljudi osetljiviji, razdražljiviji a svest je smanjena. Usled smanjene svesti dolazi do impulsivnih reakcija i konflikata. Kako je i Venera u kvadratu sa Uranom, tako dolazi i do prekretnice u polju odnosa, posebno emotivnih. Lako dolazi do raskida ili razvoda, kao i eskalacije i pucanja u odnosima. Ponovo je prisutna jedna tvrdoglava energija i prisutnost nekih nezadovoljavajućih okolnosti već duže vreme. Naizgled uobičajene rutinske radnje mogu biti povod za nemir, stres i iritaciju. Najbolje je ovog dana organizovati nešto drugačiji ritam dana. Izađite iz zone komfora i poznatih obrazaca ponašanja. Odnosi će definitivno biti tema ovog dana, ali mogu biti i oslobađajući ukoliko ste spremni na promene. Emotivni odnos koji počinje ovog dana zasnovan je na velikoj nestabilnosti. Idealno je za kratkoročne avanture. Nije povoljan dan za novac i trošenje.

 

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.