Astrološka dešavanja 28. Avgust – 3. Septembar

Ponedeljak započinjemo radno. Mesec iz znaka Jarca daje akcenat na ozbiljnost, obaveze i preuzimanje odgovornosti. Dan će biti veoma dinamičan i naporan, ali izuzetno uspešan posebno ukoliko shvatite ozbiljno ono što vas čeka i prionete na posao. Prisutna je tuga, emotivna distanca i osećaj usamljenosti. Do popodneva možete imati pregršt obaveza i događanja. Važno je da budete odgovorni i razmišljate o dugoročnim ciljevima i o posledicama iz ugla vremena. Sve što kreirate ovog dana trajace u vremenu, daće rezultate, ali samo ako ste disciplinovani i dosledni svojim planovima i ciljevima. Kada Mesec uđe u znak Vodolije, fokus se pomera na polje prijatelja, druženja i projekata. Orgazizujte druženje, unapredite svoj posao kroz digitalni marketing i povezujte se sa drugima.

U utorak je prisutna energija umrežavanja, velikih projekata, korporacija i naprednih sistema. Lako se može probuditi revolt i bunt posebno izazvani nekom nepravdom na ličnom nivou ili u kolektivnim zbivanjima. Prisutno je veliko nezadovoljstvo kako u ličnim odnosima, tako i u izvesnoj oblasti života. Želite promene ali imate utisak da vas okolnosti ne podržavaju i usporavaju. Emocije su prenaglašene i vode u preterivanje. Konflikti i sukobi su veoma izvesni, pa je najbolje kanalisati višak negativne energije kroz vežbe posebno vežbe nogu. Od ovog dana nemojte previše očekivati jer će doneti više razočarenja. Ukoliko budete otvoreni za preokrete i stres koji ovaj dan nudi, imaćete najviše koristi od fleksibilnosti. Uran kreće retrogradno pa su promene koje želite da imate usmerene na unutra. Potrebno je prvo u sebi se podesiti za promene koje želite da se dogode spolja.

U sredu nas očekuje slična energija kao i u utorak. Nemir i stres su prisutni, kao i preokreti u planovima. Popodne Mesec menja znak i ulazi u Ribe što će doneti usporenost, pospanost i melanholiju. Ulazimo u energiju punog Meseca pa će ljudi biti osetljiviji, posebno psiha. Biće prisutna nesanica, pojačana emotivnost, beg od stvarnosti kroz pojačanu konzumaciju alkohola, kofeina ili nikotina. Neko će bežati u san ili serije. Čuvajte se labilnih licnosti, jer postaju još nestabilniji. Ne reagujte na osnovu trenutnih emocija.

Tokom noći u četvrtak dogodiće se pun Mesec u znaku Ribe. On donosi setu, tugu, pojačanu osetljivost, razdražljivost, nesanicu, osetljivost psihe, pa je važno biti obazriv u komunikaciji. Dolazi do susreta sa starim prijateljima, poznanicima i ranije započetih razgovora. Odlaganje planova i zastoji u komunikaciji i saobraćaju su mogući. Planovi započeti dve nedelje ranije, na mlad Mesec, sada dolaze do kulminacije. Pokazuju da li je u pitanju nadolazeći uspeh ili razočarenje. Okružite se pozitivnim osobama i smanjite stres na minimum. Prijemčivi ste da upijate negativnu energiju pa možete biti umorniji i iscrpljeni. Znajte da reagujete i upijate kao sunđer atmosferu i energiju okruženja. Odložite neke važne razgovore i odluke za drugi dan. Najbolje je ovaj dan iskoristiti za povlačenje, inspiraciju, kreativnost i vizualizaciju svoje budućnosti.

U petak prvi deo dana biće potpuno usporen. Lako se može dogoditi da zakasnite na posao, jer ćete biti pod utiskom živopisnih snova. Ukoliko ne morate da žurite i imate neke važne obaveze posvetite se sebi, više spavajte, iskoristite inspirativne ideje za stvaranje i posao. Ukoliko nemate nešto pozitivno da kažete uzdržite se od previše pričanja i pametovanja. Posebno u popodnevnim satima postajete impulsivniji i lako možete da planete zbog sitnica. Svađe su veoma izvesne i može biti teško da ih izbegnete. Ovo će posebno pogađati sve emotivne odnose. Biće izazov pretvoriti ljutnju i bes u prijatnu komunikaciju, ali energija dana upravo to traži od vas.

Subota je idealan dan za ljubavni sastanak ili planiranje istog. Mesec je i dalje u impulsivnom znaku Ovna, što svakako donosi nestrpljenje i naglašenu energiju i dinamiku dana. Važno je da budete fizički aktivni i u pokretu ovog dana. Na iste ili slične situacije potrebno je reagovati potpuno drugačije. Izađite iz poznatih šema ponašanja i fraza koje izgovarate. Ukoliko vam treba hrabrost i da preuzmete inicijativu, onda je to ovaj dan. Ukoliko želite da izgladite neki odnos koji je bio zategnut u prethodnom danu možete to učiniti ovog dana.

Nedelju završavamo dvostrukom energijom. Prvi deo dana je veoma izazovan. Donosi konflikte i izazove posebno sa muškarcima. To mogu biti otac, muž, šef ili neko ko vam je autoritet. Pojavljuju se neprijatne okolnosti koje će dovesti do strahova, posebno od promene koje nastupaju, od vezanosti za nekoga ili nešto. Venera je usporila hod i doneće na dnevni red sve ono što još niste savladali kao lekciju. Kroz partnerski odnos, osobu, finansijsku situaciju i polje zadovoljstva, pojaviće se situacija koja će vas testirati. Samo je važno da sagledate situaciju kako će izgledati na duže staze. Ukoliko niste zadovoljni onda nećete biti ni za pet meseci, pa je u skladu sa tim potrebno sada napraviti promenu i doneti odluku da se preseku određeni odnosi i način ponašanja. Nedelju možete završiti u pasivnom raspoloženju i lenjosti.

 

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.