Astrološka dešavanja 29. Maj – 4. Jun

Ponedeljak započinjemo Mesecom kroz znak Device što vam daje fokus na zdravlje i obaveze. Možete početi sa nekim režimom ishrane, što je i preporuka. Takođe, segment posla i radnog mesta može zahtevati vašu veću pažnju pa se okrenite poslovnim angažmanima i završavanju zadataka. Možete postići više toga ovog dana pa ćete ga najbolje iskoristiti ako budete vredni, usmereni na detalje i planiranje. Posebno u prepodnevnim časovima možete biti produktivni i završiti mnogo toga što vas očekuje u toku nedelje. Oprez je u komunikaciji sa drugima jer može doći do nesporazuma. Takođe, budite precizni i tačni jer ako niste pažljivi može vam se dogoditi propust. Možete uspostaviti dobre saradnje i ojačati emotivni odnos, posebno ako se uzdržite od kritike i iracionalnih objašnjenja i uverenja. Govorite baratajući samo proverenim i tačnim činjenicama i iskazima.

Utorak iskoristite za poslovne saradnje i jačanje emotivnih odnosa. Motivisani ste odnosima sa ljudima do kojih vam je stalo. Upotrebite šarm i diplomatiju kako biste uspostavili dobre kontakte i postigli dogovore. Na emotivnom planu imate veću potrebu za partnerom i spremniji ste na kompromise. Osećate sklad i voljni ste da radite na odnosu sa partnerom. Organizujte sastanak u dvoje ili neku zajedničku aktivnost. Udruživanje sa drugim ljudima sada daje više uspeha, kao i svi projekti koji su povezani sa estetikom, modom i umetnosti.

Sredu rezervišite za planiranje putovanja i usavršavanja. Idealno je za spoznaje i prenos informacija i znanja. Budite otvoreni za nove uvide i rešenja starih situacija. Ipak, ukoliko ste previše zatvoreni za novine i u zoni komfora, ovoga dana pojaviće se otpor i strah u vezi nekog odnosa i osobe za koju ste na nepovoljan način vezani. Plašite se napuštanja i odbacivanja. Iako možete biti svesni da se nešto krucijalno treba promeniti u odnosu, to vas parališe i postajete anksiozni. Nezadovoljstvo je prisutno svakako. Idealno je da sami krenete putem promena. Ukoliko je potrebno da se suočite i uđete u konflikt bolje je da to i učinite.

Od četvrtka Mesec ulazi u znak Škorpije što samo pojačava energiju iz prethodnog dana. Imaćete kontakt sa osobom koja pokušava manipulacijom ili ucenom da postigne ono što želi. Zbog straha od ostavljanja ili promene možete pristajati na sve samo da prevaziđete tenziju koja će biti prisutna. Ipak, treba da znate da to nije trajno rešenje i da se ništa neće poboljšati vremenom. Strah u vezi egzistencije ili oko nekog nasledstva, podele imovine ovog dana se pojačava. Emocije su prenaglašene pa ćete imati direktan sukob ili pasivno agresivnu energiju u svom okruženju. Izbegavajte agresivne ljude i situacije, i budite oprezni u rukovanju mašinama. Ovog dana je važno imati pravu meru i sagledati celu situaciju iz više perspektive. Ukoliko ostanete disciplinovani i strpljivi ovog dana možete kreirati jasnu viziju za svoju budućnost.

U petak bi trebalo da najviše uživamo i da kreiramo takve planove koje će zadovoljiti našu potrebu za hedonizmom. Želećete da se opustite i uživate u svakom osmehu, zalogaju, mirisima ili masaži. Druženje sa prijateljima ili emotivnim partnerom posebno će vam prijati. Ipak, imaćemo i izazove u toku dana jer će Mesec graditi opoziciju prvo sa Merkurom, a zatim i sa Uranom, što donosi potpunu nepredvidivost u dešavanjima. Planovi se mogu menjati i pomerati iz časa u čas. Saobraćaj može biti veći izvor frustracija, kao i komunikacija sa drugima. Imaćete utisak kao da govorite različitim jezikom od svog sagovornika. Ukoliko možete da budete fleksibilni ovog dana i pustite se toku dešavanja mnogo lakše će te prebroditi ovaj dan i zaista uživati. Ukoliko to ne možete, onda vam ovaj dan može zadati dosta frustracija i glavobolje.

Subota donosi čarobne aspekte na polju ljubavi. Mesec gradi lep aspekt prema Veneri i Neptunu što donosi do većeg zbližavanja u odnosima, kao i naglašenu strast i senzualnost. Sa druge strane Venera gradi lep aspekt prema Neptunu što aktivira osećaj zaljubljenosti. Posebno je ovo namenjeno za one koji su u tajnoj vezi, vezi na daljinu ili odnosu koji tek započinje i još nije postao javan. Savet je da se prepustite uživanju i aktivaciji inspiracije i kreativnosti. Planirajte putovanja posebno na egzotične destinacije i pored mora ili okeana. Pogledajte neki romantični film ili čitajte ljubavni roman. Ovog dana se javlja sukob između starog i novog pa je potrebno biti svestan promena koja se dešavaju i spajati staro i novo. Ovo se posebno odnosi na neki stari odnos koji se gasi i potrebe za novim odnosom. Venera je na poslednjem stepenovima te ima potrebu da završi sa ograničavajućim odnosima.

U nedelju nas očekuje pun Mesec i konjukcija Merkura i Urana pa ovog dana očekujte neočekivano. Lako možete doneti nagle odluke i završiti odnose. Dolazi do prekida u komunikaciji. Definitivno će doći do neke prekretnice i promene. Nešto što ste duže vreme čekali jer niste bili spremni da učinite ovog vikenda se može pokrenuti. Ljudi su osetljiviji, razdražljiviji, povećan je stres i nemir, te je potrebno angažovati više svesti u odnosima da bi se izbegle neprijatnosti. Izbegavajte površne razgovore, prenos tračeva i netačnih informacija koje mogu dovesti do svađe, kao i nametanje svojih stavova.

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.