Astrološka dešavanja 3 – 9. april 2023.

Ponedeljak započinje tranzitom Meseca kroz znak Device što donosi dešavanja na polju posla i zdravlja, pa tu očekujte najviše promena, ali se i sami aktivirajte po tom pitanju. Merkur je na poslednjem stepenu znaka Ovna, što donosi nezgode, sukobe i konflikte, izazove u polju saobraćaja i komunikacije. Dolazi do nekih problematičnih situacija i kvarova. Tome doprinosi i izazovni aspekt između Merkura i Plutona. Neke nove i formacije dolaze do vas koje izazivaju strah i otpor. Tajne izlaze na videlo. Možete biti opsednuti nekom idejom ili razmišljanjem. Najviše ste okupirani i opterećeni finansijama kao i predstojećim promenama za koje niste spremni. Možete imati završnicu i okončanje nekih pregovora, planova i situacija. Najviše ovo mogu osetiti osobe koje su znak ili podznak Blizanci i Device. Ovaj dan jeste dan promena u kojem će najbolje proći oni koji hrabro uđu u te procese. Merkur ulazi u znak Bika, u kojem će se zadržati više od dva meseca, zbog retrogradnog hoda. Više ćete razmišljati o pozajmici, kreditu, podeli imovine i uopšteno o finansijskoj situaciji. Dobar je period da učvrstite svoju novčanu poziciju i postavite prioritete.

U utorak ćete se najbolje osećati ako budete bili posvećeni poslu i obavezama ali i svom zdravlju. Isplanirajte svoj raspored, obavite rutinski pregled, pazite šta jedete i budite disciplinovani. Posao vas ispunjava i možete imati neku povoljnu situaciju kroz posao, kao i aktivaciju boljih prihoda. Iako lako uočavate greške i propuste, ovog dana budite obazrivi jer vam um luta, i niste dovoljno fokusirani. Sve što radite ili čujete proveravajte barem dva puta. Skloni ste kritikama. Neko vam može zameriti nešto čak i kada ste imali najbolju nameru da nekome nešto učinite.

U sredu imamo povoljan aspekt za dugoročna planiranja, ostvarivanje ciljeva i potpisivanje ugovora. Ukoliko vam se nešto ponudi ovog dana sjajan je trenutak da to prihvatite jer ćete imati benefita na duže staze. Sve što planirate da odlučujete ovog dana vodite se time da li će ta odluka biti korisna za vas u budućnosti, a ne trenutačno. Ovog dana mislimo i ponašamo se da nam kasnije bude dobro, a ne momentalno. U prepodnevnim časovima imamo kvadrat Meseca i Marsa pa izbegavajte konflikte, posebno u emotivnim odnosima može doći do svađe. Ukoliko ste spremni da raščistite neku situaciju onda samo napred.

Partnerski odnosi su na meti, što će se posebno osetiti u četvrtak, na pun Mesec u Vagi. Ovaj pun Mesec aktivira sve odnose, emotivne i poslovne, i dolazi do kulminacije i sukoba. Prisutna je ljutnja, bes i agresija koja će kod nekih parova eskalirati i dovesti do suočavanja sa problemima koji se više ne mogu gurati pod tepih. Teme šta je tvoje/moje, ko je u pravu, ko više daje, a ko samo uzima u odnosu biće aktuelne, pa se pripremite na vreme. Emocije su prenaglašene i možete reagovati burnije nego inače. Ipak, nemojte po svaku cenu pristajati na kompromis ukoliko niste u globalu zadovoljni vezom u kojoj se nalazite. Vaga želi da ima partnera, i često zbog straha od samoće ostaje u nezadovoljavajućem odnosu, pa se setite ovoga kada budete razmišljali o promenama. Ljudi su osetljiviji, razdražljiviji i psihički labilniji tokom faze punog Meseca.

Od petka Mesec ulazi u znak Škorpije, pa ukoliko ste se u prethodnom periodu odlučili za raskid ili razvod, onda vas prate strahovi od promena, izazovi sa podelom imovine, različite ucene i manipulacije, i jake strasti i ljubomore. To je proces koji morate proći ali ako razmišljate na duge staze onda znate da je tako najbolje. Napravite plan štednje, vratite pozajmicu, oslobodite se viška stvari, smanjite troškove i izbacite iz upotrebe neke namirnice koje vam smetaju, prekinite kontakt sa osobom koja je toksična za vas. U večernjim časovima Venera ima lep aspekt ka Neptunu što donosi aktivaciju zaljubljenosti, čarolije, tajnih veza, romantike i idealizacije. Posvetite se kretivnom delu sebe, slušajte omiljenu muziku ili pogledajte lep romantični film.

U subotu budite što više aktivni. Idite u brzu šetnju, trčanje, teretanu ili neki drugi vid vežbanja koji aktiviraju snagu. Merkur u lepom aspektu prema Marsu daje borbenost, ali i sklad misli i dela, pa imate potrebu da neke stvari pokrenete sa mrtve tačke. Motivišu vas novac, vrednosti, prioriteti, posebno ako su povezani sa nekretninom, zemljom, porodicom ili privatnik biznisom. Organizujte porodično okupljanje ili radnu akciju oko kuće. Mesec u opoziciji sa Uranom donosi stres, nemir ali i preokrete i promene u vašim planovima. Kako je ovde u pitanju fiksna energija planeta možete osećati velike frustracije kroz izvesnu osobu, okolnosti ili neki turbulentan događaj. Pokušajte ostati smireni i pribrani i reagujte nakon temeljnog premišljanja.

Nedelju završavamo smenom različitih emocija tokom dana. Od nezadovoljstva kroz vezu ili novčanu situaciju dolazite do stanja uspavanosti ili potrebe za isključivanjem iz dnevnih dešavanja. Možete imati veću potrebu za snom upravo da biste i pobegli od dešavanja koje ne možete da izbegnete. Osećate i doživljavate promene kojima se morate prilagoditi i to vas plaši. Možete imati nalet depresije ili tuge, ali i straha od neadekvatnosti. Ne znate kako će se odvijati vaš život jer su stvari oko vas neizvesne. Osećate pad vere i nade da će sve ipak ispasti kako treba.

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.