Astrološka dešavanja 30. Oktobar – 5. Novembar

Ponedeljak započinjemo Mesecom iz Bika u konjukciji sa Uranom. Promene su na vidiku ove nedelje. Preporuka je da menjate pogled na svoj novac, ličnu vrednost, svoje telo, kroz promenu ishrane, postavljanje prioriteta, organizaciju finansija i svojih investicija. Rešavate kredite, dugove i podelu imovine. Idealan je dan da napravite finansijsku konstrukciju za budućnost kao i da razgovori i planovi budu usmereni u tom pravcu. Ozbiljne transformacije i korenite promene moguće su i biće izvesnije ukoliko ih započnete ovog dana. Izbegavajte samo emotivne izlive i preterane reakcije samo budite fokusirani na praktičnu primenu i izvršenje obaveza. U popodnevnim satima Mesec prelazi u znak Blizanci ali pravi kvadrat sa Saturnom što donosi brige, tugu, tužne vesti i prepreke, kao i izazov u polju komunikacije.

U utorak nećemo imati ni jedan Mesečev aspekt samo između Venere i Urana. Mesec iz Blizanaca naglašava komunikaciju, dosta priče i puno kretanja. Imaćete dosta aktivnosti i obaveza, čak i više opcija u isto vreme, pa budite precizni sa vremenom. Venera u trigonu sa Uranom donosi promene u polju odnosa, novca ali i kroz aspekt posla. Idealno je započeti novi posao, ili aktivirati dodatni izvor zarade, kao i za plasiranje biznisa na društvenim mrežama, povezivanje sa velikim prijektima i firmama. U ljubavi odnosi traže više slobode i prijateljskog tona, mnogi mogu poželeti raskid ili razvod, ili i ići u tom pravcu. Veze koje započinju sada biće zasnovane na velikoj slobodi, nevezanosti ali i mogućoj kratkotrajnosti. Naglo se ulazi u odnos, preko kontakata ili prijatelja. Možete se naći u specifičnoj situaciji i čudnim okolnostima. Idealno je za promenu režima ishrane, posla ili odnosa.

U sredu ćemo imati i dalje puno obaveza, razgovora i planova. Ideje će samo navirati. Možete biti rasejani ali i zbunjeni informacijama koje dolaze do vas. Dobro isplanirajte svoje obaveze jer lako može dolaziti do preklapanja događaja. Takođe, proveravajte papire, ono što potpisujete i vesti koje stižu do vas jer se lako mogu potkrasti greške. Iskoristite dan za kreativni rad, igru i šalu, obezbedite sebi više opcija i izbora aktivnosti tokom dana. Na sve izazovne momente najbolje je da reagujete smehom i da ne shvatate ozbiljno ono što vam se dešava. Pametovanja i zvocanje u emotivnim odnosima neće doneti povoljan ishod.

Od četvrtka Mesec ulazi u znak Rak što će doneti pojačanu senzitivnost, plačljivost i melanholiju. Pokretaće se teme doma, porodice, privatnog posla, selidbe ili planiranja potomstva. Ovaj dan možete biti potpuno usklađeni sa sobom i tako aktivirati važne planove i projekte u navedenim temama. Dan je odličan za porodična okupljanja, investicije u zemlju, nekretninu, širenje ili pokretanje privatnog biznisa, kreiranje porodice, zajednički život i slično. Ovo može biti jako lep dan ukoliko ne uđete u identitet žrtve i reagujete uvređeno i povlačenjem.

U petak je veoma slična energija kao i prethodnog dana. Možete imati lepe susrete, razvoj bliskosti, korisne razgovore i pregovore, prilike za promene i ekspanziju. Sunce u opoziciji sa Jupiterom donosi preterivanje, prevelika očekivanja i obećanja. Možete imati korisnih događaja i aktivacija samo ako budete imali pravu meru i držali se proporcije i balansa. Venera u opoziciji sa Neptunom donosi aktivaciju platonskih i tajnih ljubavnih odnosa, zaljubljivanje, zanos i ushićenost ali i razočarenje i iluzije. Ovog dana budite u skladu sa zakonom i čuvajte se prevaranata i obmana. Ne nasedajte na slatkorečivost i nečija obećanja, jer lako dolazi do razočarenja.

Subota kao Saturnov dan donosi dosta izazova stoga je jako važno biti odmoran i fokusiran. Ovoga dana planeta Saturn kreće direktno nakon višemesečnog kretanja unazad što će posebno osetiti osobe sa znakom i podznakom Jarac ili Vodolija. Ova promena doneće pomak u svim kolektivnim zbivanjima ali i na ličnom planu kroz prestanak eventualnih kočnica i prepreka u realizaciji vaših dugoročnih ciljeva. Merkur u poziciji sa Uranom ovog dana donosi nestabilnu komunikaciju, puno promena, stresa, nervoze, probleme u saobraćaju, sa tehnologijom ili administracijom. Potpuno neočekivane vesti, situacije i razgovori mogu se dogoditi ovog dana. Neko može imati interesantne ideje pa zapišite sve što vam iz vedra neba padne na um.

Nedelju završavamo Meseco u Lavu koji naglašava potrebu za dominacijom i isticanjem svoje ličnosti, potreba i ega. Svako nametanje svojih stavova izaziva potrebu da se uđe u konflikt. Izvesno je da ćete imati situaciju u kojoj će doći do nadmetanja ličnosti, preterivanja  i sukoba. Jedna veoma tvrdoglava priroda bez kompromisa je na snazi ovog dana, pa se setite da popustite barem malo kako ne bi došlo do kulminacije. Ukoliko tražite odobrenje i podršku nekih važnih ljudi u vašem životu najverovatnije je da je nećete dobiti ili uz veliki otpor i pritisak.

 

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.