Astrološka dešavanja 5 – 11. Jun

Ponedeljak započinjemo pod uticajem punog Meseca sa veoma izazovnim aspektima gde možete očekivati potpuno neočekivane obrte situacija. Merkur u konjukciji sa Uranom donosi pobune, štrajkove, iznenenadne susrete, razgovore i imformacije. Budite otvoreni za nove ideje, te svakako aktivirajte nove stvari, programe, sajtove, proizvode i plasirajte ih na tržište. Možete imati izazove sa tehnikom, strujom, automobilom i saobraćajem. Budite oprezni. Treba da delujete brzo i iskoristite priliku da rešite nešto važno jer se to samo ovog dana može nuditi. Kako je Venera na poslednjem stepenu znaka Rak i gradi izazovan aspekt prema Plutonu lako može doći do nepovoljnih situacija u emotivnim odnosima. Lako dolazi do prekida nekog odnosa. Prisutna je ljubomora, posesivnost i manipulacija a može dolaziti i do porodičnog nasilja i povreda. Izbegavajte takve situacije i osobe. Najbolje ćete proći ukoliko ovog dana budete što iskreniji, bez unosa supstanci kao što su alkohol, lekovi ili puno kofeina. Ko bude bio disciplinovan i sagledao širu sliku, doneo odluke koje su dobre za vas na duže staze, taj će najbolje proći.

Utorak rezervišite za važne i zahtevne zadatke i projekte. Ovo je dan u kome najviše možete očekivati u polju posla i karijere. Ljubavni odnosi su u drugom planu, ili ste fokusirani samo na odgovornost i obaveze u odnosima. Prisutna je emotivna distanciranost ili fizička udaljenost, pa i ne očekujte mnogo od tog životnog polja. Možete imati veoma konstruktivne razgovore, pregovore i dogovore, kao i potpisati važne ugovore i doneti odluke. Energija dana je veoma eksplozivna i dinamična pa se lako ulazi u konflikte i sukobe. Idealno je za ulazak u nove stvari i projekte, digitalni marketing i dugoročne projekte i saradnje.

Sredu ujutro može doneti uspavanost i teže razbuđivanje. Mogu vas probuditi intenzivni snovi koji vas uznemiruju. Ovo jutro posvetite miru i laganom ritmu, bez čitanja jutarnjih vesti i puno komunikacije. Mesec se seli u znak Vodolije dajući akcenat na kolektiv i društvena zbivanja. Izlazi na površinu dosta nezadovoljstva na ličnom i kolektivnom planu pa dolazi do pobune i borbe protiv ograničavajućih pravila. Ovo je dan u kome vas mogu uznemiravati izvesne vesti i informacije zato što donose promene koje teško prihvatate a morate im se prilagođavati. Emocije su naglašene i lako vas dovode u stanje disbalansa i stresa. Najbolje će biti ukoliko možete biti fleksibilni za turbulencije i izmene planova tokom dana.

U četvrtak ujutro budite oprezni i strpljivi jer postoji tendencija i sklonost ka fizičkim povredama i svađama. To donosi Mesec u izazovnom aspektu sa Marsom, ali i sukobe sa ljudima na položaju, za veću slobodu i ravnopravnost. Ovo je konflikt između direktora ili osobe sa autoritetom i zaposlenih ili društva. I dalje važi potreba za udruživanjem i organizacijom događaja i društvenih okupljanja. Prijatelji i kontakti su vam sada najveći izvor pomoći. Organizujte neki događaj ili okupljanje sa prijateljima. Na snazi su potpuno neočekivane situacije i promene planova.

U petak je najvažnije biti strpljiv i nikoga i ništa ne kritikovati. Održavajte sopstvenu tačnost i preciznost u svojim planovima ovog dana. Od podneva Mesec se seli u znak Ribe potpuno usporavajući energiju i atmosferu u društvu. Drugi deo dana posvetite se odmoru i kreativnosti. Idealno je provesti dan pored vode, u Spa centru, masaži; prepustite se kreativnom delu sebe kroz neke umetničke radionice, ples ili muziku. Merkur u lepom aspektu sa Neptunom je sjajan za posetu muzeju, koncertu, galeriji, putovanju na daleke destinacije, vizualizaciji, intuiciji i prepuštanju. Nije vreme zs logična razmišljanja i odluke na osnovu racionalnih činjenica. Važno je imati više vere i poverenja.

U subotu nas očekuju nesporazumi i nerazumevanje u komunikaciji. Saobraćaj je usporen a razmena informacija nailazi na prepreke. Osećate konflikt između uma i srca, koji vas vuče na dve potpuno različite strane. Imate utisak da nećete biti zadovoljni koji god put da odaberete. Dolazi do nekih briga ali i zastoja u realizaciji vaših planova. Promene se dešavaju vam ispred nosa ali vi brinete da li će to biti dobro za vas. Vodite se svojom intuicijom i ne pružanje otpor onome što vam dolazi ovog dana.

U nedelju jutro provedite u krevetu, i ne ustajte rano ako ne morate. Eventualno posetite neko sveto mesto, uradite molitvu, meditaciju ili set joga vežbi. Spavaće vam se duže nego obično, a snovi su živopisni. Pluton se vraća u znak Jarca a Merkur je na poslednjem stepenu Bika. Vrlo je verovatno da je ovaj vikend prekretnica za vas u kojem će se pokrenuti važna pitanja i doneti bitne odluke koje će značajno promeniti tok vašeg života. Posevetite se planiranju i postavljanju ciljeva. U popodnevnim časovima Mesec prelazi u impulsivni i hrabri znak Ovna što će vam dati vetar u leđa da se upustite u nove poduhvate i donesete odluke. Preuzimate inicijativu i vodite razgovore smelo u pravcu promena. Ukoliko vam se neko javi ovog dana ili vam ponudi nešto to može biti od velikog značaja za vašu budućnost. Venera u kvadratu sa Jupiterom donosi intenzitet ljubavnim dešavanjima ali i sklonost ka preterivanju i pravljenju megalomanskih planova. Čuvajte novčanik. Možete potrošiti više od planiranog.

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.