Astrološka dešavanja 7 – 13. Avgust

Ponedeljak ujutro imamo izazovan aspekt između Meseca i Plutona koji donosi brige, ali i strah, od nemaštine, uništenja, gubitka i ostavljanja. Sunce u kvadratu sa Jupiterom donosi prevelika očekivanja i obećanja. Imate megalomanske planove i pucate visoko, ali ipak bi bilo dobro da bolje procenite svoje resurse. Ukoliko preuzmete previše toga dogodiće se da shvatite da nemate dovoljno vremena, novca ili energije da ispratite svoje planove. Izbegavajte probleme sa zakonom i rešavajte svoje obaveze. Od jutra Mesec ulazi u znak Bika i u dobrom aspektu sa Saturnom daje podršku za dugoročne planove i investicije. Važno je da uspostavite dobru komunikaciju u toku dana bez nametanja krivice i odgovornosti.

Utorak donosi dobre razgovore i pregovore, ekspanziju biznisa, priliku za poznanstva i kraća putovanja. Pokreće vas tema novca, investicija i ulaganja u imovinu ili posao. U toku dana može se pojaviti unutrašnji konflikt i nesklad energije kao i rastrzanost na dve strane. Najverovatnije je da će vas remetiti bilo kakav pritisak spolja i izlazak iz zone komfora. Želite da idete samo na sigurno. Dobro isplanirajte svoje obaveze i budite tačni. Može se dogoditi da budete suviše usporeni i ne iskoristite povoljne prilike zbog svoje lenjosti i pasivnosti.

Sreda donosi niz neočekivanih dešavanja i okolnosti. Mesec u konjukciji sa Uranom donosi promene u planovima i potpuno neočekivane obrte situacija. Retrogradna Venera u kvadratu sa Uranom donosi prekide odnosa, kao i iznenadne susrete sa osobama koje su vam nekada bile bliske. Ukoliko ste već ranije imali tenziju unutar izvesnog emotivnog odnosa, ovaj aspekt će ponoviti situacije u kojima ste se već nalazili, naglašavajući potrebu sa slobodom, raskidom ili razvodom. Donosi i špekulacije sa novcem kao i potrebu za rizikovanjem. Uradite nešto potpuno netipično za vas i napravite promene tamo gde već izvesno vreme osećate stagnaciju.

Četvrtak je idealan dan za planiranje putovanja, odlazak na put, edukacije i usavršavanje,kao i potpisivanje ugovora i sklapanje saradnji. Merkur u trigonu sa Jupiterom daje sjajne uvide, razgovore, dogovore i sporazume. Sjajno je da se pozabavite administracijom, pokretanjem ličnog biznisa, učenje jezika, dobijanjem sertifikata ili dozvola. Mesec u Blziancima želi da se više igrate, smejete i zabavljate. Okrenite sve na šalu i smeh. Moguće je da ćete imati previše razgovora, poziva i poruka u toku dana, pa ćete biti ophrvani informacijama.

U petak nas očekuje dosta događaja i kretanja. Biće dosta poziva, planiranja i kraćih putovanja. Ovog dana se aktiviraju emotivni odnosi, koji će, međutim, biti ispunjeni izazovima. Lako se ulazi u nesporazume jer vladaju energije dominantnih strasti. Bolje ih je usmeriti u lagane teme i šalu nego u nabacivanje krivice. Prisutni su problemi u komunikaciji, saobraćaju i nedostatak razumevanja. Možete pogrešno protumačiti nečije reči, ali i usled nedostatka fokusa zaboraviti na neki dogovor. Pokušajte diplomatijom i na šaljiv način da pridobijete drugu stranu.

U subotu se Mesec seli u znak Raka, što će doneti temu doma i porodice, kao i pitanja srca. Mnogo ste emotivniji nego inače pa se povlačite u svoja četiri zida. Lako se možete uvrediti ali i povrediti drugu osobu. Imajte na umu da su ljudi sada mnogo senzitivniji pa im pristupajte sa više obzira. Pokreću se pitanja privatnog biznisa, nekretnine i selidbe. Idealno bi bilo dan provesti negde pored vode, u što većem miru i tišini. Najbolje je organizovati porodična slavlja i okupljanja u sopstvenom domu. Stomak je osetljiv.

Nedelju završavamo u veoma sličnoj energiji osetljivosti. Idealno je za porodična druženja i razgovore na temu ulaganja u zemljište, nekretnine ili privatni biznis. Dan donosi dosta aspekata ali bi bilo najbolje da se oslonite na intuiciju i pratite ritam srca jer vas on nepogrešivo vodi do onoga što je za vas najbolje. Ovog dana imaćemo jedan veoma važan aspekt na nebu, a to je konjukcija Venere i Sunca, pa stoga pratite znakove pored puta. Može vam se javiti osoba koja je značajna za vaš život, ili ćete sresti osobu koju dugo niste videli ali ste emotivno povezani. Takođe, možete dobiti važnu vest, predlog ili ideju.

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.