Astrološka dešavanja 8 – 13. April

Ponedeljak započinjemo najmoćnijim aspektom u ovoj godini. U pitanju je totalna solarna eklipsa u znaku Ovan, koja će direktno uticati na svačiji život u pogledu ličnosti, ega i energije. Dolazi do krize identiteta i može te pitati ko ste zapravo vi. Okolnosti i ljudi će vas provocirati, svesno ili nesvesno, i aktiviraće vašu bolnu tačku koju vučete godinama i niste je iscelili. Osetićete atak na svoju ličnost i integritet. To je samo poziv da otpustite neki nezdrav obrazac, razmišljanje, toksičnu osobu i vezu. Sam Mesec u Ovnu donosi impulsivne reakcije, sve vrste iritacije i nedostatak takta. Zbog nestrpljenja i okidača u vidu spoljnih faktora lako dolazite u sukobe i konflikte. Nema slučajnih susreta i dešavanja. Obratite pažnju na ono što vam se dešava kako bi iskoristili maksimum potencijala da kreirate svoj život po svojoj meri. Ovo je vreme kada se ceni hrabrost, inicijativa i istupanje kao autentična ličnost. Zauzmite se za sebe i svoje projekte i ciljeve, a oslobodite se svega onoga što vas koči i sputava da živite život kakav želite.

U utorak rano ujutro možete očekivati važne vesti i informacije koje pronalaze put do vas. Veoma je moguće da ćete tokom dana imati mnoštvo komunikacije sa drugima, kao i prilike za kraća putovanja. Mnoge stvari se mogu veoma brzo i neplanski dešavati pa će biti važno da brzo reagujete. Moguće je da ćete morati na brzinu da donesete neku odluku. Poslušajte instinkt jer će vam on dati najbolji odgovor. U popodnevnim časovima Mesec prelazi u znak Bika što može doneti smirivanje određenih situacija i odnosa. Međutim, kvadrat sa Plutonom doneće nemir i strahove u pogledu finansija ali i vezanosti za neku osobu ili situaciju. Znate da je potrebna promena ali toliko vam je teško da pustite određene obrasce i navike. Pojava ljubomore i posesivnosti, a ujedno i konflikt između toga da se bude vezan i da se ima sloboda.

U sredu se događa jedan veoma redak aspekt. U pitanju je Mars konjukcija Saturn u znaku Ribe. Iako ovaj aspekt deluje par dana ranije i par dana kasnije, ovog dana se događa tačan aspekt. On donosi pitanja sudbine i karme. Vaše reakcije i dela iz prošlosti sada dolaze do naplate. “Kako seješ tako žanješ” poruka je ovog planetarnog dešavanja. Pvo su sudbinski susreti, projekti i odnosi. Sve što se dešava ovog i ovih dana ima važan uticaj za vašu budućnost. Nešto se može pojaviti kao lekcija i da vaš doživljaj bude da vas neko ili nešto kažnjava. Dok je zapravo suprotno. Čak i naizgled nepovoljne okolnosti će se ispostaviti da su veoma dobre na duže staze. Ukoliko nešto važno započinjete ovog dana to će trajati u vremenu. Stoga je jako važno da ovih dana budete maksimalno odgovorni i da svesno kreirate svoje ciljeve, kao i da budete uporni i dosledni. Ukoliko imate kontakt sa zakonom, ministarstvima ili drugim zvaničnim institucijama možete dobiti podršku za svoje planove. Ovog dana pokušajte da ne kritikujete ništa.

U četvrtak očekujte dosta promena, pa bi bilo idealno da budete što fleksibilniji. Očekuje vas puno komunikacije i kretanja. Rešavajte administraciju, odgovorite na mejlove i obavite razgovore koje ste odlagali. Ovaj dan iskoristite da donesete važne odluke koje će vam značajno promeniti život. Dobar je dan za pregovore, potpisivanje ugovora, trgovinu i reklamiranje. Odličan je dan za učenje i prenošenje informacija i znanja, pa možete upisati neki kurs ili edukaciju.

U petak ćemo imati retro Merkur u konjukciji sa Suncem što će doneti značajne uvide, spoznaje, informacije i saznanja. To se može dogoditi i dan ranije. Tokom dana ćete imati značajne razgovore, susrete, dogovore, pregovore, ponude i ideje koje treba da ozbiljno uzmete u razmatranje jer nema slučajnosti. Pokreću se emotivni odnosi i može doći do razmene nežnosti. Međutim, Mesec pravi kvadrat prema Marsu i Saturnu, što donosi prepreke na putu realizacije vaših planova. Frustracije se pojavljuju usled odlaganja i komplikacija. Najbolje bi bilo da precizno i odgovorno pristupite ovom danu da ne bi došlo do problema. Jedini način jeste da budete strpljivi i sa punom pažnjom rešavate izaozvne situacije u kojima se budete nalazili.

Subotu rezervišite za opuštanje, šalu, smeh i igru, pa isplanirajte takve aktivnosti. Okružite se decom ili veselim i opuštenim ljudima. Budite što više u prirodi, igrajte se kao dete, posetite nešto zabavno, vozite rolere ili se igrajte društvenih igara. Očekuje vas puno kretanja i razgovora. Neće vas zanimate teške teme i pobrinite se da se rasteretite od nekih težih zadataka i obaveza. Ovo nije dan u kojem je naglašen fokus, pa je stoga najbolje odložiti rešavanje važnih tema i problema za neki drugi dan. Prepustite se svetu mašte, pogledajte neki zabavan film. Mogući su propusti u komunikaciji, bilo kroz davanje netačnih informacija ili kroz nesporazume.

U nedelju je Mesec u znaku Rak pa je to idealan dan za porodična okupljanja. Pokreću se i teme porodice, doma, nekretnine, selidbe, zajedničkog života i dece. Posebno dugoročni ciljevi i planovi se aktiviraju. Prija vam boravak kod kuće, u poznatom okruženju i u prirodi. Možete biti emotivniji i osetljiviji, pa se lako pojavljuju suze. Zbog toga možete ući u neprijatnu konverzaciju i sukob sa nekom osobom koja vam je bliska.

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.