Astrološka dešavanja 8 – 14. Juli

Ponedeljak započinjemo jako lepim aspektom između Meseca i Jupitera što može probuditi lepe emocije i potrebu da se povežete sa drugima na jednom dubljem ali otvorenom i laganom nivou. Dozvolite sebi da iskreno i hrabro pokažete svoje emocije ali i uhvatite svaku priliku da se dobro zabavite i pokažete svetu. Ovo nije dan kada se treba zatvarati u sebe i u svoj dom. Iskoristite prilike za druženje i zabavu. Možete zasijati i na nekoga ostaviti važan utisak. Ovog dana imako i dva veoma podržavajuća planetarna aspekta. Prvi je između Venere i Urana koji može doneti potpuno neočekivani obrt situacije na ljubavnom planu. Potpuno neočekivano, kao grom iz vedra neba, možete upoznati osobu sa kojom možete ostvariti emotivni odnos. To može biti neko ko uopšte nije vaš “tip” ili neko potpuno neobičan, a opet tu osobu možete upoznati preko prijatelja, poznanika, ili se već nalazi u krugu vaših kontakata, samo je do sada niste posmatrali na taj način. Današnji dan iskoristite za nove projekte, prilike i odnose. Budite drugačiji ovog dana. Iznenadite i sebe i druge novim reakcijama i ponašanjem. Prilike za novac mogu doći neočekivano. Drugi lep aspekt je između Merkura i Jupitera, pa eto prilike i poziva za kraći put, ekspanziju vaših ideja i planova. Ukoliko se bavite trgovinom možete imati napredak. Ovaj aspekt podržava sve nove i hrabre ideje, putovanja, usavršavanje i sve što ima veze sa rešavanjem administracije, zvaničnim institucijama i poljem inostranstva. U večernjim časovima sledi napet aspekt između Meseca i Marsa pa se pobrinite da ne dođe do eksplozivnih situacija i svađe i da pokvarite sve lepe uticaje koji vas čekaju. 

U utorak već rano ujutro očekuju nas promene planova i stres. Dobro se pripremite za ovaj dan da ga ne bi dočekali nespremni, jer će to još više nervoze izazvati. Ostavite što manje prostora za potencijalno izazovne situacije, ali budite spremni i fleksibilni za sva eventualna pomeranja. Ukoliko pokušavate da ostavite dobar utisak ili pomognete nekome, ovog dana možete biti pogrešno shvaćeni i ući u nesporazume. U popodnevnim časovima Mesec prelazi u znak Device što će doneti akcenat na zadatke i obaveze. Može se dogoditi da ne primećujete mnoga lepa dešavanja jer ste zauzeti sitnicama i analizom. 

U sredu imamo samo jedan uticaj između Meseca i Jupitera koji vam može doneti previše analize, razmišljanja i ulazak u dubiozu. Mnogo više ste kritički nastrojeni i skloni perfekcionizmu ili to može biti neka osoba u vašem okruženju. Opterećeni ste obavezama ili aspektom zdravlja. Stomak i creva su jako osetljivi pa pripazite šta jedete. Ovog dana možete imati važne spoznaje i dobiti informacije koje duže vreme čekate, ali i priliku da donesete neku važnu odluku. Stoga budite u pažljivom mentalnom fokusu ali mirni iznutra, povezani sa svojim telom kako biste iskoristili maksimum od ovog dana. Venera je na poslednjem stepenu znaka Rak što može doneti izvesnu prekretnicu u nekom emotivnom odnosu. Intuicija je izražena , pa pratite osećaj iz stomaka i šta vam srce poručuje. 

Četvrtak je jedan od najznačajnijih dana ove nedelje pa budite spremni i otvoreni da izvučete maksimalni potencijal. Sunce u trigonu sa Saturnom daje aktivaciju dugoročnih planova i projekata. Dobar je trenutak za razvoj polja privatnog biznisa, posebno ukoliko je povezan i sa poljem inostranstva ili zvaničnim institucijama. Možete pokrenuti teme nekretnine, selidbe i porodice. Pre nego što uđe u znak Lava, Venera će napraviti prelep aspekt prema Neptunu, što je aspekt čarolije i veoma čarobnih dešavanja. Lako dolazi do opijenosti i zaljubljivanja. Moguće je da odnos koji započinje ovog dana nosi izvesnu dozu tajnosti, iz bilo kojeg razloga. Ali ljubav je i najlepša kada se o njoj ne govori mnogo. Polje kreativnosti, bliskosti, intuicije i duhovni aspekti su veoma otvoreni i povoljni da se bavite njima. Ovog dana budite aktivni ali i konkretni i bez obzira što možda nećete imati jasnu sliku budućnosti, baš ovog dana napravite praktične i hrabre akcije ka svojoj željenim ciljevima i planovima. Kasnije popodne Venera će ući u znak Lava što će doneti demonstrativno pokazivanje emocija. Budite viđeni, pokažite svoje talente i iskažite svoju ličnost smelo. 

U petak rano ujutro mogu vas probuditi intenzivni snovi, ali čak i da se ne sećate šta ste sanjali, možete biti pospani i zbunjeni tokom jutra. Pre podne može pratiti nedostatak jasnoće i fokusa, pa nemojte zakazivati važne razgovore u toku pre podnevnih časova. Mesec će preći u znak Vage, što će na dnevni red doneti temu partnerskih odnosa. Tome u prilog ide i opozicija između Venere i Plutona, pa eto odmah tenzije u emotivnim odnosima. Ovog dana jedan ili više odnosa izaći će u prvi plan i moraćete da se pozabavite njima. Dolazi do konflikta, ali i mogućeg prekida i udaljavanja. Vrlo nedvosmisleno bićete suočeni sa situacijom kojoj se morate prilagoditi a što neće biti ni malo lako. Ovo je jedan veoma tvrdoglav aspekt i energija. Nekome može zasmetati što ste u centru pažnje i pokazati ljubomoru i posesivnost. Donosi manipulacije, ucene ali i strah od gubitka, napuštanja i odbacivanja. Ovaj aspekt je najbolje iskoristiti konstruktivno kroz eliminaciju neke nezdrave navike ili oslobođenje od toksičnog odnosa. 

Ukoliko prevaziđete izazove od petka, u subotu možete dobiti jedan mir i stabilnost koji možete integrisati kroz važan odnos. Mesec pravi lep aspekt prema Jupiteru što može doneti ekspanziju lepih emocija i zbližavanje dve osobe koje su možda bile udaljene ili ublažiti napetost i potencijalnu krizu unutar odnosa. Dobar aspekt prema Merkuru znači da je vreme za racionalan i logičan razgovor. Ukoliko je potrebno da sa nekim razgovarate ili donesete neku odluku onda je najbolje da to učinite ovog dana jer ćete imati potrebnu  jasnoću. Nemojte se oslanjati na svoje emocije i osećaj, već asertivno komunicirate isključivo na osnovu činjenica i informacija. 

Zato nas u nedelju ponovo očekuju napetosti u odnosima, pa ovo nije dan u kojem možete izgladiti poljuljane relacije. Nećete imati stabilnost i sklad unutar sebe što će se manifestovati kroz pojavu intenzivnih strahova, od gubitka, odbacivanja, nemaštine i promene. Upravo je promena ključna ovog dana. Ukoliko budete reagovali po inerciji i navici svojih obrazaca ponašanja, ovaj dan može biti veoma intenzivan i izazovan za vas. U popodnevnim časovima Mesec prelazi u znak Škorpije, što dodatno pojačava energiju straha. Možete se ponašati potpuno iracionalno i iznenaditi svoju okolinu svojim naglim reakcijama. Sve emocije koje budete osećali ovog dana ćete intenzivnije doživljavati i upravo su one kamen spoticanja, ukoliko ne budete umeli da ih pokažete tako da ih druga osoba prihvati. Pokušajte ovog dana da svedete sve rizike na minimum. 

Podeli sa prijateljima

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Intuitive and Success coaching

Konsultacije: Bahova konsultacija

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrohealing

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Astrološke konsultacije

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.

Konsultacije: Natalna karta

Nakon što pošaljete zahtev, u roku od dva radna dana dobićete email sa uputstvima za uplatu i termin konsultacija.